Ρέμος, Παπαρίζου και «Μέλισσες» σε μια μοναδική μουσική συνάντηση στα Γιάννενα

on .

REMOS PAPARIZOY MELISSES SYNAYLIA 4 9 22

• Πρωτόγνωρες ήταν οι εικόνες που αντίκριζε κανείς στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων το βράδυ του Σαββάτου, όπου χιλιάδες κόσμου την κατέκλυσαν όπως και τους γύρω δρόμους, για να παρακολουθήσουν τη «συναυλία της χρονιάς» στην περιοχή μας. Τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνες, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου και οι Μέλισσες, ξεσήκωσαν το κοινό που έσπευσε μαζικά να τους απολαύσει, σε μια μοναδική μουσική συνάντηση, με άρτια διοργάνωση, την οποία προσέφερε η γερμανική πολυεθνική εταιρία τεχνολογίας P&I, με αφορμή την συμπλήρωση πέντε χρόνων παρουσίας στην πόλη των Ιωαννίνων.

Χιλιάδες Γιαννιώτες, αλλά και επισκέπτες άδραξαν την μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσουν δωρεάν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, για τους οποίους σε διαφορετική περίπτωση θα πλήρωναν τσουχτερό εισιτήριο.

Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι η συναυλία του Σαββάτου ήταν μια καλή ευκαιρία για να προβληθεί και στην Ήπειρο η εταιρία P&I, η οποία ήδη απασχολεί 150 εργαζόμενους στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας, έχοντας βάλει γερές βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη. Την ίδια όμως στιγμή αποτέλεσε ίσως την καλύτερη διέξοδο για χιλιάδες Γιαννιώτες που είχαν ανάγκη να διασκεδάσουν, θυμίζοντας σε όλους εποχές προ πανδημίας! 

Και γκρίνια…

Βέβαια, τόσο πριν όσο και μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη συναυλία, δεν έλειψαν οι γκρίνιες, ακόμη και με… πολιτικές προεκτάσεις. Τα σχόλια… έδιναν και έπαιρναν κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το κατά πόσο πρέπει να παραχωρείται δημόσιος χώρος για να διεξαχθεί μια συναυλία δωρεάν (!), αλλά και για τις κυκλοφορικές ρυθμίσεις που… ταλαιπώρησαν τους διερχόμενους. 

Από την άλλη, η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ εξέδωσε και ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για ακριβοπληρωμένη συναυλία, εμπλέκοντας μάλιστα το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας…