Επαναλειτουργεί ο δανεισμός στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

on .

ZOSIMAIA BIBLIOTHKH

• Επαναλειτουργεί ο δανεισμός στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων βάσει της σχετικής απόφασης της Πολιτείας. Η βιβλιοθήκη λειτουργεί καθημερινά μόνον στο πρωινό της ωράριο της (πλην Σαββάτου).
Κατά την είσοδο στο χώρο της επιβάλλεται η απολύμανση των χεριών, με αντισηπτικό υγρό που διαθέτουμε στις εισόδους, ενώ η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των πολιτών σ’ αυτήν, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής απαιτείται η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου.
Η έκδοση νέας κάρτας Μέλους θα πραγματοποιείται με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα επισυνάπτεται η Αίτηση και αντίγραφο του Δελτίου Α.Τ. του αιτούντος, για λόγους ταυτοποίησης και με κάθε δέσμευση τήρησης του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Το έντυπο βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ζωσιμαίας (http://zosimaialib.sch.gr/?page_id=343&lang=el). Η παραλαβή της νέας κάρτας απαιτεί την αυτοπρόσωπη παρουσία του αιτούντος σε ημέρα και ώρα που καθορίζεται από τη Βιβλιοθήκη.
Ο δε δανεισμός των βιβλίων γίνεται με προκράτηση στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κατόπιν αναζήτησης (στον κατάλογο της Ζωσιμαίας https://zosimaialib.openabekt.gr/, ενώ οι επιστροφές δανεισμένων τεκμηρίων γίνονται στη θυρίδα επιστροφής βιβλίων, αριστερά της Κεντρικής Εισόδου.