Ένα Μικρό Θερινό για «Ηθική και ιδεολογία στον λόγο των Μ.Μ.Ε.»

on .

therino

• Ένα «Μικρό Θερινό» θα διεξάγει ο Όμιλος Αποφοίτων του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και Μ.Μ.Ε.», με την συμμετοχή του Εργαστηρίου Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης του Π.Τ.Ν. της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Πρόκειται για την πρώτη θυγατρική δράση του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου, η οποία λόγω της υγειονομικής κρίσης, θα λάβει χώρα στο διαδίκτυο, από τις 10 έως και τις 12 Ιουλίου. Το σεμινάριο των Αποφοίτων έχει την υποστήριξη του Study in Greece.
Το «Μικρό Θερινό» διαπραγματεύεται το θέμα «Ηθική και ιδεολογία στον λόγο των Μ.Μ.Ε.». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, διδάκτορες, εκπαιδευτικούς, ενώ δέχεται και ένα ποσοστό επαγγελματιών που έχουν αντίστοιχα ενδιαφέροντα, στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης.
Για λόγους εγγύησης της τεχνικής αρτιότητας του προγράμματος, δεδομένης της διεξαγωγής του μέσω πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα περιοριστεί στους 70.
Υπεύθυνος για την διοργάνωση του «Μικρού Θερινού» είναι ο πρόεδρος του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Αποφοίτων και μεταπτυχιακός φοιτητής Φιλοσοφίας και Σύγχρονης Κριτικής Θεωρίας στο Kingston University (London), κ. Δημήτρης Βαρδαβάς, καθώς και το σύνολο του οργάνου, με την επιστημονική επιμέλεια και συμβουλευτική υποστήριξη της Ακαδημαϊκής Διευθύντριας του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και Μ.Μ.Ε.» και Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, fellow του CHS-GR του Harvard University, κ. Νικολέττας Τσιτσανούδη – Μαλλίδη.
• Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Δημήτρης Βαρδαβάς, υπεύθυνος δράσης «Μικρού Θερινού», Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..