Στην Ολλανδία «ταξίδεψε» ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων

on .

ollandia tzoumerka

• Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού «VAKANTIEBEURS 2020» στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας συμμετείχε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, με στόχο να προβάλει τα Κατσανοχώρια-Τζουμέρκα ως έναν ενιαίο, πολυδιάστατο προορισμό, για κάθε εποχή του έτους.
Ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, με την παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και υπεύθυνου Τουρισμού Βαγγέλη Γιωτόπουλου, αλλά και αρκετών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, υποδέχθηκε επαγγελματίες του τουρισμού από ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και ταξιδιώτες που αναζητούν νέους προορισμούς και έμπνευση για τις επόμενες διακοπές τους. Παράλληλα, υπήρξαν επαφές με επιχειρηματίες του κλάδου, tour-operators και ταξιδιωτικά μέσα ενημέρωσης, ενώ το περίπτερο επισκέφθηκε και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ολλανδία Νικόλας Πλεξίδας, ο οποίος εξήρε την ομορφιά των Τζουμέρκων και τις δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή για τους επισκέπτες.
Η συμμετοχή του Δήμου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτιμάται ως απολύτως θετική, καθώς χιλιάδες επαγγελματίες και εν δυνάμει ταξιδιώτες επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου και ενημερώθηκαν για την περιοχή. Σε συνέχεια της παρουσίας του στην έκθεση τουρισμού και με δεδομένο το υψηλό ενδιαφέρον που καταγράφηκε, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων πρόκειται να διοργανώσει μια αποστολή ομάδας outdoor bloggers από την Ολλανδία (famtrip) την άνοιξη.
«Η παρουσίαση της περιοχής σε νέες ευρωπαϊκές αγορές έχει στρατηγική σημασία, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που η περιοχή μας και το brand «Τζουμέρκα» βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Όλες οι κινήσεις μας έχουν στόχο να προβάλουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα της περιοχής και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε την προσπάθεια των επιχειρήσεων με όποιον τρόπο μπορούμε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και υπεύθυνος Τουρισμού Βαγγέλης Γιωτόπουλος.

Web Baner Antigoni