Σεμινάριο Καρδιολογίας για δυο μέρες στο Μέτσοβο

on .

KARDIA

• Σημαντικός αριθμός Καρδιολόγων θα βρίσκονται στο Μέτσοβο την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο σεμιναρίου που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων - Διευθυντής της οποίας είναι ο διακεκριμένος Καθηγητής Λάμπρος Μιχάλης - και του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας.
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου Διάσελου στο Μέτσοβο και η συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο είναι Δωρεάν.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σημαντικές ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια για την Προληπτική Καρδιολογία, τις Αρρυθμίες, την Κλινική & επεμβατική Καρδιολογία, την Καρδιαγγειακή Απεικόνιση, θέματα που σχετίζονται με προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την καθημερινή κλινική τους εργασία.
Η Β’ Καρδιολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να προσφέρει συνεχώς νέες γνώσεις στον Έλληνα καρδιολόγο, τόσο τον ειδικευμένο όσο και τον ειδικευόμενο.
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν με ομιλίες Καρδιολόγοι από διάφορα Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά Ιδρύματα της χώρας.
Το μεγάλο φάσμα θεματολογίας του επιστημονικού προγράμματος καλύπτει τις ανάγκες επιμόρφωσης όχι μόνο των Καρδιολόγων αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική.