Comp 1

Ανακοινώθηκαν τα επτά φιλικά προετοιμασίας

on .

SHMA PAS GIANNINA

Στα Γιάννενα βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης, προκειμένου να ρυθμίσουν λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας, ενώ έχουν επιδοθεί και σε έναν αγώνα εύρεσης χορηγιών και έχουν συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες. 

Ξεκίνησαν από χτες οι διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αυστριακού Ρενέ Πομς, ενώ η γιαννιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τα 7 φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας. 

Οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται στα Γιάννενα εδώ και λίγες ημέρες στην πόλη και προσπαθούν να βρουν λύσεις στα πολλά προβλήματα της ομάδας μπας και τρέξει λίγο ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθώς η ομάδα δεν έχει ούτε 18 παίκτες και επιστρατεύονται αρκετά νεαρά παιδιά από την Κ 19, προκειμένου να γίνει εσωτερικό δίτερμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια και ιδιοκτήτες της ομάδας είχαν συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες. Ιδίως ο Γιάννης Χριστοβασίλης βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην πόλη και προσπάθησε να κάνει συναντήσεις προκειμένου να βρει χορηγίες και συνεργασίες για τη γιαννιώτικη ΠΑΕ. 

Οι δύο μεγαλομέτοχοι του ΠΑΣ βρέθηκαν χτες και προχτές στο Πανηπειρωτικό και είχαν συναντήσεις με τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, αλλά και τον γενικό αρχηγό και παλιά δόξα της γιαννιώτικης ομάδας, Γιώργο Ντάσιο. Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της ομάδας όπως το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Καρπενήσι, αλλά και ορισμένες λεπτομέρειες για τα φιλικά προετοιμασίας.

Τα επτά φιλικά 

Τα επτά φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρώτο χρονικά θα είναι με την αλβανική Bylis στις 3 Αυγούστου, ενώ τελευταίο με τον Παναιτωλικό του Γιάννη Πετράκης στο «Ζωσιμάδες». Στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αιγάλεω. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γιαννιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2024-25.

- 03/08 με αντίπαλο την KF Bylis (ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ) στις 18:00

- 14/08 με αντίπαλο το Αιγάλεω (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ)

- 21/08 με αντίπαλο την Κηφισιά (ΑΘΗΝΑ)

- 24/08 με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας (ΑΡΤΑ)

- 28/08 με αντίπαλο την Παναχαϊκή (ΠΑΤΡΑ)

- 31/08 με αντίπαλο τον Θεσπρωτό (ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ)

- 07/09 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ)

Ξεκίνησαν οι διπλές προπονήσεις

Στο μεταξύ, από χτες ξεκίνησαν οι διπλές προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα υπό τις οδηγίες του Αυστριακού προπονητή Ρενέ Πομς και των συνεργατών του.

Η χτεσινή πρωινή προπόνηση, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής με μετάβαση, ενώ υπήρξε και παιχνίδι εννιά εναντίον εννιά. Στο απογευματινό πρόγραμμα η προπόνηση είχε υψηλότερη ένταση, όπου το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην αερόβια προπόνηση.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη με διπλή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ, ενώ την Παρασκευή η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στις 18:00 στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» και θα είναι ανοιχτή για την παρουσία κόσμου.