Comp 1

Πάνω από 11.000 επισκέπτες για το Zagori Mountain Running

on .

1 Zagori Mountain Running

Πάνω από 2.800 αθλητές, ηλικίας από 3 έως 79 ετών και περισσότεροι από 11.000 επισκέπτες, βρέθηκαν στο Ζαγόρι το τριήμερο διεξαγωγής του μεγαλύτερου trail running event βουνού της χώρας, του Zagori Mountain Running.

 Οι αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος ήταν από 35 χώρες και τέσσερις ηπείρους. Σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν στην περιοχή για τουλάχιστον τρεις ημέρες, συμβάλλοντας στην περαιτέρω προώθηση του τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζαγορίου και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο του φετινού Zagori Mountain Running, ο ιδιοκτήτης της My Adventure και του Fifth Element και διοργανωτής του αγώνα Βασίλης Τζουμάκας δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που για 13η χρονιά καταφέραμε να διοργανώσουμε με απόλυτη ασφάλεια και με σεβασμό στο περιβάλλον, τον μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων με πάνω από 2.800 δρομείς. Αθλητές από 35 χώρες, γνώρισαν την περιοχή των Ζαγοροχωρίων, έζησαν μοναδικές εμπειρίες και ενίσχυσαν τουριστικά και οικονομικά τον τόπο αυτό. Ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μία χρονιά όλους τους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους, την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ζαγορίου που στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, όλους τους συνεργάτες που βοήθησαν στην υλοποίηση και φυσικά τους εθελοντές που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της γιορτής του ορεινού τρεξίματος».