Comp 1

Aθρόα η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού Λογγάδων

on .

FESTIBAL 2

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στους Λογγάδες το Σάββατο το 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού κάτι που αποδεικνύει ότι μπήκαν οι βάσεις ώστε να αποτελέσει θεσμό για το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και όχι μόνο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον νεοσύστατο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λογγάδων και αγκαλιάστηκε από την Τοπική Κοινότητα Λογγάδων, τον Δήμο Ιωαννιτών, Συλλόγους, φορείς και πολλούς εθελοντές που συνέβαλαν στην πετυχημένη διοργάνωση. Όσοι έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ απόλαυσαν τη χαρά του παιχνιδιού και των αθλημάτων.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμο Ιωαννιτών, τους εκπροσώπους κοινοτήτων του Δήμου και άλλων Δήμων, τους διακεκριμένους προπονητές και αθλητές που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, τον ΑΓΣΙ & τον Α.Σ. Alphasports για την άψογη συνεργασία. Επίσης τις υπηρεσίες του Δήμου, τη Δημοτική αστυνομία , τον Ερυθρό Σταυρό, τον γιατρό Βασίλη Παπαπέτρο, τον Αντώνη Βαράκα, τους χορηγούς, τους γονείς και τα παιδιά.

Η καλύτερη επιβράβευση!

Μιλώντας σχετικά στον «Π.Λ», η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λογγάδων Ευαγγελία Λαδιά ανέφερε ότι η μεγάλη συμμετοχή και κυρίως τα χαμόγελα των παιδιών είναι η καλύτερη επιβράβευση μιας τεράστιας εθελοντικής προσπάθειας που γίνεται για πρώτη φορά στους Λογγάδες, το Φεστιβάλ Αθλητισμού.

«Ως τοπική αυτοδιοίκηση ενθαρρύνουμε υποστηρίζοντας έμπρακτα κάθε προσπάθεια που προάγει πολιτισμό και αθλητισμό πόσο μάλλον ενός νεοσύστατου Εκπολιτιστικού Συλλόγου όπως αυτός των Λογγάδων με πρόεδρο τον Χαράλαμπο Κοσίνα», σημείωσε η κα Λαδιά και πρόσθεσε ότι στο πλευρό τους ήταν αντιδήμαρχοι, oι υπηρεσίες του Δήμου, εθελοντές, προπονητές, αθλητές και αρκετοί χορηγοί. Τέλος, εξέφρασε τη σιγουριά της ότι μπήκαν οι βάσεις ώστε το Φεστιβάλ να αποτελέσει θεσμό για το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και όχι μόνο.