Comp 1

Νέα του ερασιτεχνικού

on .

AE GIANNENA

Επανεκκίνηση από τη Γ' Ερασιτεχνική για την ΑΕ Γιάννενα

Την απόφασή της να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής, εξαιτίας των παλιών υποχρεώσεων που δεν μπορεί να εγγραφεί εκ νέου στο Μητρώο αθλητικών σωματείων, γνωστοποίησε η ΑΕ Γιάννενα η οποία τη νέα σεζόν θα πάρει μέρος στη Γ' Ερασιτεχνική.

Η διοίκηση αναφέρει ότι η αιτία είναι οι απαιτήσεις για την εγγραφή στο αθλητικό μητρώο και υπογραμμίζει ότι η ομάδα θα ξεκινήσει από τη Γ' κατηγορία.

Πλέον, η ΕΠΣ Ηπείρου θα συνεδριάσει ώστε να αποφασίσει πώς θα καλυφθούν το κενό της ΑΕ Γιάννενα που δεν θα κατέβει σε Α’ και Β’ κατηγορία αλλά και το κενό των Τίγρεων που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’. Το πιθανότερο είναι στην Α’ κατηγορία να ανέβει ο Πωγωνάτος και μία από τις θέσεις στη Β’ να καλυφθεί από το Ελληνικό που τερμάτισε τρίτο στη Γ’ Ερασιτεχνική.

Συνεχίζει με Παπαβασιλείου στον πάγκο

Στο μεταξύ, ο Σταύρος Παπαβασιλείου θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕ Γιάννενα τη νέα σεζόν στη Γ’ Ερασιτεχνική, ενώ θα παραμείνει σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ που αγωνιστικά ανέβασε την ομάδα στην Α' κατηγορία.  

Στο Κεφαλόβρυσο οι Αλεξίου και Τζιοβάρας

Οι Άγγελος Αλεξίου και Λάζαρος Τζιοβάρας αποτελούν τις δυο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της Αναγέννησης Κεφαλοβρύσου.

Ο Άγγελος Αλεξίου επιστρέφει στην ομάδα (από τον ΠΑΟ Κουτσελιού) μετά από έναν χρόνο καθώς αγωνίστηκε ξανά με τα κιτρινόμαυρα την ποδοσφαιρική σεζόν 2022/23, καταγράφοντας 29 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ο μεσοεπιθετικός Λάζαρος Τζιοβάρας αγωνιζόταν στη Νεοκαισάρεια.

Στον Αγρ. Καστρίτσας ο Θοδωρής Συμεωνίδης

Ακόμη μια προσθήκη για τον Αγροτικό Καστρίτσας, ο οποίος απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα Θοδωρή Συμεωνίδη που ανήκε στη Θύελλα Κατσικάς. Ο Αγροτικός όπως φαίνεται θέλει να παρουσιάσει ένα νεανικό σύνολο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Θοδωρής έχει αγωνιστεί στις υποδομές του ΠΑΣ και στην Θύελλα Κατσικάς. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές αποκρούσεις», ανέφερε η ανακοίνωση του Αγροτικού.

Παίκτες του Κουτσελιού οι Μάντζιος και Ναυρόζογλου 

 Από τις ομάδες που εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής στις μεταγραφές είναι ο ΠΑΟ Κουτσελιού, καθώς μετά τους Κακαράντζα, Σπαλιάρα, Δάσκαλο, Διαμάντη, Μάντζιο και Κοσυφαρίνη απέκτησε και τους Γιάννη Ναυρόζογλου και Άγγελο Μάντζιο.

Ο Ναυρόζογλου εκτός από τον Αγροτικό Καστρίτσας, έχει αγωνιστεί σε Κρανούλα, Εθνικό Φιλιππιάδας, Ανατολή, Μουσιωτίτσα, Θρίαμβο Σερβιανών και ΑΕ Μικρασιατών.Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες

Την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα Άγγελου Μάντζιου από το Δροσοχώρι ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΟ Κουτσελιού.Η διοίκηση καλωσορίζει τον νεαρό τερματοφύλακα στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Άτλας-Χουλιαράδες: Επιστροφή του Χρήστου Αναγνωστόπουλου

 Δεύτερη μεταγραφή για τον Άτλα-Χουλιαράδες ο νεαρός Χρήστος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στην ομάδα που ανήκε, έπειτα από το πέρασμά του την περσινή χρονιά από την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Νεοχωρόπουλο: Ανακοίνωσε τον Νίκο Μάκη

Την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει η ομάδα του ΑΟ Νεοχωρόπουλου, καθώς απέκτησε τον νεαρό επιθετικό Νίκο Μάκη από την ομάδα της Νεοκαισάρειας. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και την περσινή χρονιά βρισκόταν στην ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Η διοίκηση του Νεοχωρόπουλου τον καλωσορίζει στην ομάδα.

 Ανανέωσε ο Βλαχογιώργος με την Κρανούλα

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Βλαχογιώργο ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕ Κρανούλας.

Ο Σωτήρης Βλαχογιώργος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας πριν ένα χρόνο και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Σύντομα η διοίκηση της Κρανούλας θα ανακοινώσει τις ανανεώσεις παικτών από το περσινό ρόστερ, καθώς και τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Παρέμεινε σχεδόν όλο το ρόστερ

Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Κρανούλας ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Βαγγέλη Παντούλη, Τάσο Παντούλη, Χάρη Γαβρίλα, Σάκη Τέγο, Στράτο Ανθόπουλο, Γιάννη Κωστούλα, Γιώργο Σελάχογλου, Γιάννη Διαμάντη, Άγγελο Διαμάντη, Μάριο Θρασκιά, Φίλιππο Τσεπέλη, Θανάση Παντούλη, Δημήτρη Μαρκούλα, Γιάννη Μπενέκα, Βαλάντη Ζήση, Άγγελο Κίτο, Αλέξη Μπαρέκο και Γιώργο Βλαχογιώργο.

 Επιστροφή στον πάγκο της Κληματιάς για τον Βελτσίστα

 Ο προπονητής Κώστας Βελτσίστας επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στον πάγκο της Κληματιάς και θα κληθεί να κοουτσάρει την ομάδα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής.

Το ΔΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

 Συνεχίζουν μαζί Αγία Μαρίνα και Θανάσης Δράκος

Με τον Θανάση Δράκο στον πάγκο θα πορευτεί και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Ερασιτεχνικής η Αγία Μαρίνα, με τις δυο πλευρές να συνεχίζουν τη συνεργασία τους.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει θητεύσει και σε άλλες ομάδες του ερασιτεχνικού, όπως στον Θρίαμβο Σερβιανών, την Κληματιά, το Βελισσάριο, τον Ολυμπιακό Βοτανικού, τις Καρυές, την Πεντέλη, και τη Βουνοπλαγιά. 

Νέος προπονητής στη Περίβλεπτο ο Γκίτσης 

Η ομάδα του ΠΑΣ Περίβλεπτου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παναγιώτη Γκίτση ως νέου προπονητή, με στόχο την άνοδο στην Β’ Κατηγορία. Προπονητής με σημαντική εμπειρία σε ομάδες των υψηλότερων κατηγοριών, έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου.

Ντεμαράζ μεταγραφών

Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα της Περιβλέπτου που ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Πασχάλη, Κωνσταντίνου Ρούστα και Ρόμπερτ Χαριζάϊ.

Ντεμαράζ μεταγραφών για την Περίβλεπτο με την επιστροφή του πρώην αρχηγού  Ιωάννη Πασχάλη. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην ομάδα που υπηρετούσε για χρόνια στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στην Β’ κατηγορία. 

Η ομάδα της Περιβλέπτου ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Κωνσταντίνου Ρούστα από τον Τιτάνα Λογγάδων. Ο 20 χρόνος επιθετικός με την ταχύτητα και την δυναμικότητα του έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας για την νέα σεζόν που έχουν ως στόχο την άνοδο στην Β’ Ερασιτεχνική.

Ο ΠΑΣ Περιβλέπτου απέκτησε και τον 29χρονο μέσο Ρόμπερτ Χαριζάϊ από τους Λογγάδες. Η μεταγραφή αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τον σύλλογο, που στοχεύει να ενισχύσει το ρόστερ του με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες.

Η διοίκηση του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και μακριά από τραυματισμούς στους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

*****

Πανζαγορισιακός: Νέος πρόεδρος ο Χρήστος Ντέτσικας

 Τον σχεδιασμό του ενόψει της συμμετοχής του στη Γ' Ερασιτεχνική ξεκινάει ο Πανζαγορισιακός που επαναδραστηριοποιήθηκε, ενώ μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών και σε συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. πρόεδρος αναδείχτηκε ο Χρήστος Ντέτσικας.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: Χρήστος Ντέτσικας

Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Σκαμνέλος

Γραμματέας: Βασίλειος Τούσης

Ταμίας: Ηλίας Κοντοδήμος

Γενικός Αρχηγός: Χριστόφορος Ευθυμίου

Μέλος: Ελένη Ντέτσικα

Μέλος: Αθανάσιος Ευθυμίου

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τον προπονητή και το ρόστερ.

Συρράκο: Απέκτησε Παπουτσή, Αυδίκο, Ευαγγέλου

Τον σχεδιασμό του ενόψει της δύσκολης σεζόν που ακολουθεί στη Γ' Ερασιτεχνική ξεκίνησε ο Σταυραετός Συρράκου που ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Ρούκο, ενώ απέκτησε τους Σταύρο Παπουτσή, Σπύρο Ευαγγέλου και Λευτέρη Αυδίκο.

Ο στόπερ Αυδίκος αγωνιζόταν στην Α.Ε Δαφνούλας, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομών της Α.Ο Ανατολής.

Ο επιθετικός Σταύρος Παπουτσής έπαιζε στην Καστρίτσα, έχει αγωνιστεί σε Χουλιαράδες και Κατσικά, ενώ ο Σπύρος Ευαγγέλου έχει παίξει στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Ο Λισγάρας τεχνικός Διευθυντής στις Tίγρεις

 Τις TIGERS IFC WOMEN αναλαμβάνει τεχνικός Διευθυντής, ο Χρήστος Λισγάρας, ο οποίος με την εμπειρία και την πολυετή παρουσία του στις επαγγελματικές κατηγορίες θα βοηθήσει τα μέγιστα την γυναικεία ομάδα των Τίγρεων.

Ο Χρήστος Λισγάρας είναι ποδοσφαιριστής έχοντας  πολυετή παρουσία 12 ετών στην Σούπερ Λιγκ, σε ομάδες όπως ο  Ολυμπιακός, η Παναχαϊκή, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη, ο Μακεδονικός  και ο Απόλλων Αθηνών, ενώ από πέρσι αγωνίζεται στην Αναγέννηση Άρτας και την Γ' Εθνική.

Ο Αλέξης Μιχαήλ προπονητής στον Άτλα

Ένα πρόσωπο-έκπληξη επέλεξε η ομάδα του Άτλα για να καθοδηγήσει το τμήμα της γυναικείας ομάδας, βρίσκοντας στο πρόσωπο του Αλέξη Μιχαήλ όλα όσα χρειάζονται για το νέο αυτό εγχείρημα και την νέα ομάδα γυναικών της πόλης μας, Atlas Epirus W.F.C. μετά την συγχώνευση με την ομάδα Γιάννενα W.F.C.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ