Comp 1

Σε αναζήτηση προπονητή εκ νέου ο ΠΑΣ Γιάννινα!

on .

SHMA PAS

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αποκτούσε προπονητή και θα ξεκινούσε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, ο Πορτογάλος Βίτορ Μαρτίνς ήρθε, είδε, συζήτησε και… απήλθε και η περίπτωσή του οδηγήθηκε σε ένα ακόμα φιάσκο που έπληξε ακόμα περισσότερο το ήδη πληγωμένο πρεστίζ της γιαννιώτικης ομάδας.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Με τον Πορτογάλο Βίτορ Μαρτίνς είχε επέλθει προφορική συμφωνία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα και είχαν συζητηθεί και οικονομικά στοιχεία. Μάλιστα, είχε συμφωνηθεί να φέρει δύο συνεργάτες της αρεσκείας του, τον βοηθό προπονητή, αλλά και τον προπονητή φυσικής κατάστασης. Ο Πορτογάλος έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα και είχε το οριστικό ραντεβού με τον πρόεδρο Παναγιώτη Χριστοβασίλη, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαφωνία και το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών προήλθε για το μπάτζετ της νέας σεζόν, αλλά και τους παίκτες που ζητούσε να φέρει ο Πορτογάλος Μαρτίνς. Μπορεί η γιαννιώτικη ΠΑΕ να μην διαρρέει τους λόγους του οριστικού «ναυαγίου», όμως το ταξίδι του στα Γιάννενα ματαιώθηκε και φαίνεται ότι η περίπτωση δεν θα προχωρήσει. 

Μπορεί από την ομάδα να ανταπαντούν ότι δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που χαλάει την τελευταία στιγμή συμφωνία ομάδας με προπονητή, ακόμα και σε ομάδες όπως η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός, ωστόσο στην κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν βοηθάει ένα ακόμα… ναυάγιο. Το αντίθετο, απαξιώνει ακόμα περισσότερο την ομάδα στα μάτια των φιλάθλων και εντείνει τον προβληματισμό και την οργή για τη διοίκηση Χριστοβασίλη. Είμαστε στις αρχές Ιουλίου και όλα ακόμα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι στον αέρα. Προπονητή δεν έχει, στο ρόστερ έχουν μείνει 9-10 παίκτες και ο σχεδιασμός είναι μηδενικός…

Σε αναζήτηση προπονητή ο ΠΑΣ

Μετά το οριστικό ναυάγιο με τον Πορτογάλο Μαρτίνς και με τον χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ήδη στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του στην αναζήτηση νέου τεχνικού και στο στόχαστρο του έχει μπει ένας ακόμα ξένος προπονητής και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη διερευνητικές επαφές.

Πρόκειται για Αργεντινό τεχνικό που έχει ξαναδουλέψει στην Ευρώπη και είναι κι αυτός σε νεαρή ηλικία. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του καθώς η γιαννιώτικη ΠΑΕ προσπαθεί να κρατήσει μυστικές τις όλες συναντήσεις που κάνει αυτές τις ημέρες. 

Ένα ακόμα όνομα που έχει ακουστεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Γιώργος Σίμος. Ο Γιαννιώτης προπονητής με καταγωγή από το Πέραμα, έχει ένα επιτυχημένο πέρασμα από τον ΟΦΗ και στη συνέχεια από Athens Kallithea και Ιωνικό. 

Στο Καρπενήσι η φετινή προετοιμασία

Σε γνώριμα λημέρια θα επιστρέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από τρεις σεζόν προετοιμασίας, τη μία στα Τρία Πέντε Πηγάδια με προπονητή τον Ηρακλή Μεταξά και τις επόμενες δύο στην Πολωνία και την πόλη Βάρκα με προπονητή τον Θανάση Στάικο.

Η ομάδα της Ηπείρου θα πραγματοποιήσει στην πόλη της Ευρυτανίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2 και στο Καρπενήσι αναμένεται να δώσει τα πρώτα της φιλικά. Μπορεί το οριστικό πρόγραμμα να μην έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα κάνει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.  Το πρωτάθλημα της Super League 2 αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου. 

Πάντως ο ΠΑΣ δεν θα φιλοξενηθεί φέτος στο ίδιο ξενοδοχείο με τις προηγούμενες φορές στο Καρπενήσι, καθώς εκείνο έκλεισε και δεν λειτουργεί πλέον. Η τελευταία φορά που ο ΠΑΣ είχε προετοιμαστεί στην Ευρυτανία ήταν το καλοκαίρι του 2020 με Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία...

Στον Λεβαδειακό ο Εραμούσπε

Στην Ελλάδα θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Ροντρίγκο Εραμούσπε! Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά με τα χρώματα του Λεβαδειακού, μετά την… ελευθέρας που πήρε από τον ΠΑΣ Γιάννινα…