Comp 1

Παρουσία Μουφ το φιλικό βετεράνων ΠΑΣ και Δικηγόρων

on .

beteranoi 1

Αγώνας βετεράνων Δικηγόρων και βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων που γίνεται στα Γιάννινα.

Σε τέτοιες εκδηλώσεις αυτό που έχει σημασία είναι η συμμετοχή, η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι βετεράνοι του ΠΑΣ που έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση κέρδισαν με σκορ 8-1. Στην ομάδα δικηγόρων συμμετείχαν δικηγόροι κατά βάση από τον σύλλογο Ιωαννίνων, αλλά και από άλλους συλλόγους.

Για να υπάρχει και ισορροπία ενισχύθηκε με τον γνωστό άσσο Ευριπίδη Γιάκο και για ένα ημίχρονο με τον Αλέκο Στεργίου, γιο του αείμνηστου Λάκη Στεργίου.

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε και ο Ζντένκο Μουφ που ήρθε από τη Σερβία για να δει παλιούς φίλους, όπως κάνει πάντα. Το παιχνίδι αυτό έγινε σε μια συμβολική ημερομηνία για τους βετεράνους του ΠΑΣ, καθώς στις 6 Ιουλίου 2022 είχαν αντιμετωπίσει τους βετεράνους του Άγιαξ.

Ήταν η μοναδική φορά που ιστορικά αντάμωσαν οι δρόμου των δύο…. Άγιαξ, της Ηπείρου και του Άμστερνταμ.

Το παιχνίδι του Σαββάτου των βετεράνων έγινε στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου με διαιτητή τον Αποστόλη Γεωργίου και βοηθούς τους Αλέξανδρο Σιαμέτη και Βασίλειο Γατσόμαλο.

Οι συνθέσεις

Βετεράνοι Δικηγόροι: Ρουμελιώτης, Ντινόπουλος, Σαραντόπουλος, Γιάκος, Πάικας, Στεργίου, Παπαδημητρίου, Πατετσίνης, Μάστορας, Βίλλης, Στάθης. Αγωνίστηκε και ο Χρήστος Αγγέλης.

Βετεράνοι ΠΑΣ: Κουβεντάρης, Ντάσιος, Νέος (Κλείτσας), Βαρτζιώτης Π., Παπαρούνας, Γήττας, Παπαβασιλείου, Γιαννάκης, Μουφ, Σκούφαλης, Γκαρόζης.