Comp 1

Τα νέα του ερασιτεχνικού

on .

EPSHP SHMA

Με 16 ομάδες η Α’ κατηγορία, με 18 η Β’ και σε δύο ομίλους η Γ’ Ερασιτεχνική

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ στα πλαισια ενημέρωσης των Σωματείων της, για τον καλύτερο προγραμματισμό και σχεδιασμό των ομάδων, βάσει της Προκήρυξης Αγωνιστικής Περιόδου 2024-2025, η οποία τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί και επίσημα, έκανε γνωστό με πόσες ομάδες θα διεξαχθούν οι τρεις κατηγορίες.

Το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 16 ομάδων, το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 18 ομάδων και το πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησης Σωματείων, ελπιδοφόρο γεγονός για το τοπικό ποδόσφαιρο, θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των δέκα ομαδων.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα μπορούν να υποβάλλονται από τις Ομαδες έως τις 19/8. Η έναρξη των πρωταθλημάτων προγραμματίζεται για την Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορια στις 14 και 15/9/2024 και για την Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία στις 28/9/2024.

* * * 

Με Γκούρα στο τιμόνι για 5η χρονιά η Κατσικά

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Γκούρα, έκανε γνωστή η Θύελλα Κατσικάς, με τις δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες από τα όσα έχουν πετύχει στην κοινή τους πορεία και έτσι για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Νικός Γκούρας θα ηγηθεί της όλης προσπάθειας για την εκπλήρωση των νέων στόχων που έχει θέσει ο σύλλογος για την νέα αγωνιστική περίοδο.

«Τα λόγια περισσεύουν για τον Νίκο καθώς είναι γέννημα θρέμμα της Θύελλας έχει ταυτιστεί απόλυτα με το πλάνο και τα «χνώτα» της διοίκησης. Με κοινό γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και γνωρίζοντας την βαριά ιστορία της, έχει συμβάλει στα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί που ανήκει…… στην κορυφή. Στην κοινή μας πορεία έχουμε κατακτήσει 2 πρωταθλήματα στα οποία το ένα συνδυάστηκε με άνοδο στην Γ Εθνική. Δυο κύπελλα και η ομάδα έχει παίξει δυο φορές στην Γ Εθνική κατηγορία εκπροσωπώντας επάξια τον νομό καθώς υπάρχει και η συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Σειρά θα πάρουν οι ανακοινώσεις της Θύελλας για τις πρώτες ανανεώσεις και μεταγραφές.

* * * 

Πρώτη μεταγραφή για το Μέτσοβο ο Κώστας Κρανάς

Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Μετσόβου, καθώς απέκτησε τον αμυντικό Κώστα Κρανά που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αγροτικό Καστρίτσας.

Ο αμυντικός, γεννηθείς το 1999, έρχεται από την ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του Μετσόβου να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν.

Ο Κωνσταντίνος Κρανάς έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Αγροτικό Καστρίτσας, στον ΠΑΟ Κουτσελιού και στην ΑΕ Χουλιαράδων. Το ΔΣ, ο προπονητής, οι παίκτες και όλος ο φίλαθλος κόσμος εύχονται στον Κωνσταντίνο μια αγωνιστική περίοδο γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Έκλεισαν Μελιγγιώτη οι Χουλιαράδες

Μετά από τις αρκετές ανανεώσεις παικτών, η ομάδα του Άτλα-Χουλιαράδες ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφική της ενίσχυση, προσθέτοντας στο σύνολό της έναν έμπειρο και ταλαντούχο παίκτη, τον αμυντικό Νίκο Μελιγγιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Θύελλα Κατσικάς και την Γ΄ Εθνική.

Ο Νίκος Μελιγγιώτης έχει αγωνιστεί στα τμήματα Υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, στο Σούλι Παραμυθιάς, στον Αχέροντα Καναλακίου και στη Θύελλα Κατσικάς. Η διοίκηση εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και επίτευξη των στόχων.

Στο Νεοχωρόπουλο οι Θάνος, Ακκούλι και Κούρκας

Τις τρεις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο ΑΟ Νεοχωρόπουλου με τη διοίκηση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μιχάλη Θάνου και των μέσων Ντένις Ακκούλι και Ευθύμη Κιούρκα.

Ο Μιχάλης Θάνος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στην ομάδα της πόλης μας τον ΠΑΣ Γιάννινα (2011), στην Λουφτεταρι (Α εθνική Αλβανίας) από 2012 έως το 2017, στον Τσικλητήρα Πύλου (Γ εθνική) καθώς και σε αρκετές ομάδες τοπικού με τελευταία αυτή της Μεθώνης (Α τοπικό Μεσσηνίας). 

Ο Ευθύμης Κιούρκας είναι γεννημένος το 2003 στα Γιαννιτσά, ήρθε στα Γιάννενα ως φοιτητής, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και τα τελευαία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Ανατολής. 

Ο Ντένις Ακκούλι είναι γεννημένος το 2000 στην Σάμο. Ήρθε στα Γιάννενα για σπουδές. Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ Ανατολής.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει στο Νεοχωρόπουλο και τους εύχεται να απολαύσουν το ποδόσφαιρο μέσα από την συμμετοχή τους στην ομάδα.

* * * 

Απέκτησε τον Αγγελόπουλο η Καστρίτσα

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση έκανε γνωστή η ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού μεσοαμυντικού, Ιωάννη Αγγελόπουλου από την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πρώτη νέα μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας για τη σεζόν 2024-2025 είναι και επίσημα λοιπόν ο εικοσάχρονος μέσοαμυντικος Αγγελόπουλος Ιωάννης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο νέο του αυτό ξεκίνημα στο δυναμικό της ομάδας μας».

Νέος προπονητής της Νεοκαισάρειας ο Κώστας Ναθαναήλ

Ο Κώστας Ναθαναήλ, ο οποίος πέρυσι ήταν βοηθός του προπονητή Νίκου Γκούρα στη Θύελλα Κατσικάς, είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Νεοκαισάρειας για τον πάγκο της ομάδας.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως γυμναστής στα τμήματα υποδομής τους ΠΑΣ Γιάννινα Κ-15,Κ-17,Κ-19 και έπειτα ως προπονητής στις ομάδες του Πωγωνάτου, της Αετορράχης, του ΑΟ Σταυρακίου, της Αγίας Μαρίνας, του ΑΟ Νεοχωρόπουλου και πέρυσι ήταν βοηθός του Νίκου Γκούρα στην Κατσικά στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΘνικής.

Η διοίκηση της Νεοκαισάρειας καλωσορίζει τον Κώστα Ναθαναήλ στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Ανανέωσε με παίκτες

Την ανανέωση παικτών του περσινού κορμού ανακοίνωσε η ομάδα της Νεοκαισάρειας, ενώ θα ακολουθήσουν τόσο νέες ανανεώσεις, όσο και οι νέες προσθήκες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 Μετά την ανακοίνωση του προπονητή, η ομάδα της Νεοκαισάρειας ανακοίνωσε την ανανέωση του βασικού κορμού της, συγκεκριμένα και την νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκονται στην ομάδα οι:  Γιώργος Μαυρίδης, Χρήστος Κούτλας, Μάρκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Φώτος, Άγγελος Καραπέτρος, Κώστας Ναυρόζογλου, Βαγγέλης Ευθυμίου, Νίκος Κίτσος και Μάριος Κωνσταντής.

Λογγάδες: Πρόεδρος για έβδομη σεζόν ο Παναγιώτης Παπαπέτρου

Σε σώμα συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Τιτάνα Λογγάδων, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 16 Ιουνίου, με τον Παναγιώτη Παπαπέτρου να παραμένει στη θέση του Προέδρου για έβδομη συνεχή σεζόν.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

1) Πρόεδρος: Παναγιώτης Παπαπέτρου. 2) Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Παναγιώτου. 3) Γραμματέας: Δημήτριος Δραγάτης. 4) Αναπλ. Γραμματέας: Λάζαρος Γκόλιας. 5) Γενικός αρχηγός: Σωτήρης Ζαραβέλας. 6) Ταμίας: Νικόλαος Μπάγιας. 7) Έφορος Εκδηλώσεων και Δημοσίων σχέσεων - Κάρολος Μακρής. 8) Α' αναπληρωματικό μέλος (σύμβουλος οργάνωσης) Παναγιώτης Φίλιος. 9) Β' αναπληρωματικό μέλος - Κωνσταντίνος Ριστάνης (σύμβουλος δημοσίων σχέσεων). 10) Γ' αναπληρωματικό μέλος Κώστας Οικονόμου (σύμβουλος αθλητικών εγκαταστάσεων). 

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί ο προπονητής που βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα.

Το νέο Δ.Σ. βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για την παραμονή των ποδοσφαιριστών που συνέβαλαν πέρυσι στην σωτηρία της ομάδας και για την ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών. 

* * * 

Κουτσελιό: Θωρακίζει τα γκολπόστ με Ανδρέα Διαμάντη

Στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Ανδρέα Διαμάντη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Ανατολή, προχώρησε το Κουτσελιό το οποίο έχει μπει δυναμικά από νωρίς στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο 28χρονος γκολκίπερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ανατολή, ενώ έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Κατσικάς και Αγροτικό Καστρίτσας.

Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή για το Κουτσελιό μετά τους Κοσυφαρίνη, Κακαράντζα και Μάντζιο.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Ανδρέα Διαμάντη στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Παίκτης του Κουτσελιού ο Σπαλιάρας

Στη πέμπτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Κουτσελιό, αποκτώντας τον 28χρονο αμυντικό χαφ Νίκο Σπαλιάρα, ο οποίος έπαιζε για πέντε σεζόν στον Αγροτικό Καστρίτσας.

Ο Σπαλιάρας εκτός από την Καστρίτσα έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, στην Κρανούλα, στην Κόντσικα, στη Μουσιωτίτσα, στον Αγρ. Αστέρα Άνω Καλαμά και τα τελευταία χρόνια στην Καστρίτσα. 

Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Από την Ανατολή στο Καναλάκι ο Μιχάλης Ηλίας

Την απόκτηση του 33χρονου μέσου Μιχάλη Ηλία ανακοίνωσε η διοίκηση του Αχέροντα Καναλακίου.

Ο Μιχάλης Ηλίας αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και με την ποιότητά του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του συλλόγου την αγωνιστική σεζόν.

Ο 33χρόνος ποδοσφαιριστής έχει ένα πλούσιο βιογραφικό μιας και έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Φιλιππιάδας, Ηρακλή, Βατανιακό, Τηλυκράτη, Τρίκαλα, Άρτα, Θεσπρωτό, Σερβιανά, Ανατολή, Αγρ.Αστ. Άνω Καλαμά, ΠΑΣ Πηγών Λούρου και Αγροτικό Καστρίτσας.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα και εύχεται υγεία και επιτυχίες.