Comp 1

Εντυπωσιακό και φέτος το 9ο Rally Sprint Δωδώνης

on .

RALY

Με θέα στη λίμνη Παμβώτιδα και παρουσία πλήθους κόσμου δόθηκε η πανηγυρική εκκίνηση του 9ου Rally Sprint “Ι.ΚΤΕΟ Autotest” Δωδώνης το βράδυ του Σαββάτου στο Πάρκο Λιθαρίτσια.

Η επιλογή του χώρου από τη διοργανώτρια ΕΛΕΤΑ αποδείχθηκε σωστή, καθώς έδωσε τη δυνατότητα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά τα 20 πληρώματα και να συνομιλήσουν με οδηγούς και συνοδηγούς, αλλά και να φωτογραφηθούν μπροστά στα αυτοκίνητα, που χθες έδωσαν μάχη με τα χρονόμετρα για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, αυτοί που για λίγα λεπτά κάθισαν στη θέση του οδηγού για ένα αναμνηστικό στιγμιότυπο.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσαν οι μίνι συνεντεύξεις που είχε ο πρόεδρος της ΕΛΕΤΑ Χρήστος Σαρηγιαννίδης με όλα τα πληρώματα πριν την πανηγυρική εκκίνηση, με το σύνολο των συμμετεχόντων να συγχαίρουν τα σωματείο για την όλη προσπάθεια και να υπόσχονται πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να σημειώσουν γρήγορους χρόνους και να προσφέρουν θέαμα.

Τη σημαία της εκκίνησης είδαν πρώτα τα πλοηγά αυτοκίνητα της City Cars Ioannina, του δεύτερου μεγάλου χορηγού του αγώνα, για να ακολουθήσουν  τα 20 πληρώματα και τα οχήματα ασφαλείας στο τέλος.

Ο αγώνας προσμετρά βαθμολογικά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

RALY DODONIS

Νικητής ο Αντωνίου

Ο Αντώνης Αντωνίου με Mitsubishi Lancer ήταν ο νικητής του 9ου Rally Sprint “Ι.ΚΤΕΟ Autotest» Δωδώνης, καθώς ήταν ο ταχύτερος στα δύο από τα τρία σκέλη και ολοκλήρωσε τον αγώνα με συνολικό χρόνο 21:10.43.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χρήστος Λάππας με Ford Fiesta, ο οποίος τερμάτισε σε συνολικό χρόνο 21:14.30, όντας ο ταχύτερος στο τρίτο σκέλος. Τον τρίτο καλύτερο χρόνο συνολικά (22:27.47) σημείωσε ο Γιώργος Παντελάκης με το Renault Clio 3. Τερμάτισαν 15 πληρώματα από τα 20 συνολικά που πήραν εκκίνηση.