Comp 1

Βοηθός προπονητή στους Vikos Φalcons ο Μωυσιάδης

on .

BIKOS BC

Ο Βασίλης Μωυσιάδης αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στους Vikos Φalcons όπως ανακοίνωσαν οι Γιαννιώτες και θα είναι το δεξί χέρι του Ηλία Μούτσιου τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στη ΧΑΝΘ με την οποία μάλιστα πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη National League 1 και την άνοδο στην Elite League.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η διοίκηση των Vikos Φalcons ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Μωυσιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του βοηθού προπονητή της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-25.

Ο νέος βοηθός προπονητής των Vikos Φalcons, ο οποίος είναι κάτοχος Διπλώματος Προπονητικής Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγορίας, τις τελευταίες 3 αγωνιστικές σεζόν εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην ομάδα της ΧΑΝΘ η οποία προβιβάστηκε στην Elite League τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων της ΧΑΝΘ (2018-21) αλλά και της ΜΕΝΤ (2017-18). Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στους Vikos Φalcons και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Μία αξιέπαινη εκδήλωση στο Νέο Κλειστό παρουσία του Δ. Παπανικολάου

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που συγκέντρωσε δεκάδες παιδιά και ενήλικες, έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Με αφορμή την παρουσίαση, στα Γιάννενα, του βιβλίου «Όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι 11:11» του Δημήτρη Παπανικολάου, το IBC διοργάνωσε παιχνίδια «Καλαθοσφαίρισης – Αλληλεπίδρασης», μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν ο συγγραφέας και πρώην αθλητής του μπάσκετ, Δημήτρης Παπανικολάου, τα παιδιά του IBC και παιδιά με αναπηρίες από τις παρακάτω δομές: ΚΔΑΠμεΑ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Μέριμνα», ΕΛΕΠΑΠ, Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Ελπίδα Ζωής», Οικοτροφείο Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα» της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων ( Ε.Ε.Π.Α.Α.), 1ο ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Ιωαννιτών, «Εστία» Σύλλογος Προστασίας Ατόμων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος.

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και αντίτυπα του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου «Όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι», προσφορά από τα “Ηπειρωτικά Αυγά” και την κα Μυρτώ Φραγκούλη που ευαισθητοποιήθηκε για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Στις 1-3 Αυγούστου το τουρνουά 3x3 στη Δωδώνη

Το ετήσιο μπασκετικό ραντεβού στη Δωδώνη ορίστηκε για το διάστημα 1-3 Αυγούστου 2024, με τη διεξαγωγή του καθιερωμένου πλέον 4ου τουρνουά Basket 3×3. Οι φετινές εκδηλώσεις (όπως κάθε χρόνο) είναι ενταγμένες στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), ενώ τελούν και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Δωδώνης.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Δωδωναίας Κοιλάδας που συνδιοργανώνουν τον Κύκλο Εκδηλώσεων Naius Basketball August 2024, καλούν τον κόσμο να πάρει μέρος στη συγκεκριμένη αυθεντική αθλητική γιορτή, η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Τ.Κ. Δωδώνης, απολαμβάνοντας  ταυτόχρονα το εξαίσιο φυσικό τοπίο και την πατροπαράδοτη φιλοξενία της Τοπικής Κοινωνίας.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των ομάδων είναι δωρεάν, η διαδικασία της Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής πάρα πολύ απλή (όπως περιγράφεται στον ιστότοπο www.nba-dodoni.gr), ενώ προβλέπονται οι παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες: α) U15 Ανδρών, β) U18 Ανδρών, γ) U18 Γυναικών, δ) 18+ Ανδρών, ε) 18+ Γυναικών.

Στις νικήτριες ομάδες θα απονεμηθούν ειδικά αθλητικά κύπελλα, στους νικητές θα δοθούν καλαίσθητα μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθούν χρηστικά αθλητικά ενθύμια με το λογότυπο της διοργάνωσης.

  • Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.nba-dodoni.gr