Comp 1

Mε 20 πληρώματα το 9ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης

on .

RALY Dodonis

Με 20 πληρώματα θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, το 9ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης, το οποίο αποτελείται από μία ειδική διαδρομή, μήκους 12.1 χλμ., η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές και χαρακτηρίζεται γρήγορη, εντυπωσιακή και τεχνική. 

Η αφετηρία της ειδικής θα βρίσκεται μετά τη διασταύρωση για Κοσμηρά και ο τερματισμός στους Δραμεσιούς. Τα συνολικά χιλιόμετρα είναι 76.8, από τα οποία 40.5 απλής διαδρομής. Σήμερα, στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση στο Πάρκο Λιθαρίτσια. Το πρώτο αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στην ειδική στις 9:33 το πρωί της Κυριακής, με την ειδική διαδρομή να κλείνει μιάμιση ώρα νωρίτερα για λόγους ασφαλείας. Το κέντρο και η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσουν στις εγκαταστάσεις της City Cars Ioannina, του δεύτερου μεγάλου χορηγού του αγώνα, που αντιπροσωπεύει την Peugeot, την MG, τη DS Automobile και τη Citroen. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και το Service Park και θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των επάθλων στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.

Το 9ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης υποστηρίζουν η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Δήμος Δωδώνης. Πολύτιμη αναμένεται να είναι, για μία ακόμη φορά, η συμβολή του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.