Comp 1

Νέα του ερασιτεχνικού

on .

katsika

Θ. Κατσικάς: Πρόεδρος για έβδομη σεζόν ο Αλέξανδρος Βαρτζιώτης

Σε σώμα συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο στη Θύελλα Κατσικάς, με τον Αλέξανδρο Βαρτζιώτη να παραμένει στη θέση του Προέδρου για έβδομη συνεχή χρονιά.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Θύελλας Κατσικάς:

Πρόεδρος: Αλέξανδρος Βαρτζιώτης

Αντιπρόεδρος: Νίκος Ντεμίρης

Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Μπαλάσκας

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Κάκος

Ταμίας και υπεύθυνη ακαδημιών: Βίκυ Γεώργα

Γεν. Αρχηγός: Γιάννης Γιωτίτσας

Έφορος υλικού: Ξενοφών Μάντζιος

TSOMPAI

Συνεχίζουν μαζί Νεοχωρόπουλο και Τσομπάι

Τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τζουλιέτ Τσομπάι ανακοίνωσε το Νεοχωρόπουλο, με τη διοίκηση να ανανεώνει τη συνεργασία και με το σύνολο του ρόστερ που αποτέλεσε τον βασικό περσινό κορμό. Η ομάδα θα ανακοινώσει και τις πρώτες της μεταγραφές σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Ανανέωσε με τον Αγρ. Καστρίτσας ο Τάσος Νταλάκας

Στη τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Καστρίτσας θα παραμείνει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Νταλάκας, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Του ευχόμαστε να έχει υγεία και δεσμευόμαστε στην αμέριστη συμπαράσταση μας στο δύσκολο έργο του ούτως ώστε να επιτευχθεί και τη νέα σεζόν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

Παρέμειναν οκτώ παίκτες

Μετά την παραμονή του Τάσου Νταλάκα στην τεχνική ηγεσία της Καστρίτσας η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Κώτσια ο οποίος θα αναλάβει και καθήκοντα γενικού αρχηγού.Επίσης, ανανέωσε με τους ποδοσφαιριστές:  Σάκη Κλιτσινάρη, Ανδρόνικο Τσουμάνη, Χρήστο Κιτσάκη, Αναστάσιο Θάνο, Σταύρο Δοβανά, Άγγελο Λισγάρα, Βασίλη Κύργιο και Μάριο Τζοβάρα.

Πρώτη μεταγραφή στο Κουτσελιό ο Κοσυφαρίνης

Μετά το ντόμινο ανανεώσεων η ομάδα του Κουτσελιού, προχωρά και σε μεταγραφική ενίσχυση, με το πρώτο της απόκτημα να είναι ο αμυντικός Χρήστος Κοσυφαρίνης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Ανατολής. Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε εκτός από την ομάδα του ΑΟΑ και στον Αγροτικό Καστρίτσας.

Η ομάδα του ΠΑΟ Κουτσελιού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν, ενώ αναμένονται και άλλα μεταγραφικά αποκτήματα στην συνέχεια.

Τη συνέχιση της συνεργασίας της με εννιά ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΟ Κουτσελιού, με τις ανανεώσεις να φτάνουν συνολικά τις δεκαπέντε.

Ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τους Χρήστο Κυριακίδη, Δημοσθένη Σιαμέτη, Δημήτρη Κούτλα, Ευάγγελο Πέτκο, Κώστα Μπαλαντάνη, Δημήτρη Καμπότα, Στέφανο Καμπότα, Σπύρο Κοσμά και Ορφέα Νικολάου. Υπενθυμίζεται πως στο ρόστερ παρέμειναν και οι Γιάννη Δάσκαλος, Μιχάλη Κακαράντζας, Τάσος Ναυρόζογλου, Δημήτρης Κουτσογιάννης, Χάρης Μπακαγιάννης και Βασίλης Τσακανίκας.

Εκλογές στον ΑΟ Κοσμηράς 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Κοσμηράς για τη διεξαγωγή εκλογών στις 7 Ιουλίου στα γραφεία της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στα γραφεία της ομάδας.

Συνεχίζει ο Νίτας

Η ομάδα της Κοσμηράς με ανακοίνωση της γνωστοποίησε  την ανανέωση του προπονητή Μιχαλη Νίτα για τη σεζόν 2024-2025. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην Β' Κατηγορία, η Κοσμηρά συνεχίζει υπό την καθοδήγηση του νεαρού ταλαντούχου τεχνικού και στην Α’ μετά από ένα χρόνο απουσίας. 

Παραμένει στον πάγκο της Πίνδου ο Βαζάτης

Στην τεχνική ηγεσία της Πίνδου Κόνιτσας θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Χρήστος Βαζάτης με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Χρήστος Βαζάτης θα κοουτσάρει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν την ομάδα της Πίνδου Κόνιτσας, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους παίκτες για τη συνεργασία που έχουν.

«Αρχικά ευχαριστώ την Διοίκηση και τους παίκτες για την συνεργασία και είναι ευχάριστο για έναν προπονητή να δουλεύει σε ένα τέτοιο σύλλογο με τέτοιο κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ελπίζουμε με τις εργασίες που γίνονται, να μπούμε όσο πιο γρήγορα στο γήπεδο και να ευχαριστηθούν όλοι το άθλημα και την έδρα αλλά και την ομάδα», τόνισε ο Χρ. Βαζάτης. 

Παραμένει στον πάγκο των Πραμάντων ο Κώστας Γεωργάκης 

Στην τεχνική ηγεσία των Πραμάντων θα συνεχίσει για ένατη σεζόν ο Κώστας Γεωργάκης με τη διοίκηση να ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Η συνεργασία με τον πρόεδρο Τόλη Καραδήμα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης άψογη, οπότε οι δυο πλευρές δεν άργησαν να έρθουν σε συμφωνία.

Γ.Σ. μεθαύριο στη Θύελλα Ελεούσας

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου (19:00) στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (Παλιό Δημαρχείο) θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Θύελλας Ελεούσας με θέματα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό καθώς και τον ορισμό εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 20.00 την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρΟ. Να σημειωθεί ότι ο νυν Πρόεδρος Γιάννης Τασιούλας δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για το νέο Δ.Σ.

Παρελθόν από το Ασβεστοχώρι ο Γιώργος Κουτσολάμπρος

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ασβεστοχωρίου ο Γιώργος Κουτσολάμπρος μετά από έξι μήνες στην ομάδα.

Οι δυο πλευρές τραβούν χωριστούς δρόμους με τη διοίκηση του Ασβεστοχωρίου πλέον να στρέφεται στην αναζήτηση του επόμενου προπονητή.

Επαναδραστηριοποιείται ο ΠΑΟ Πεντέλης

Μετά από ένα χρόνο απουσίας η ομάδα του ΠΑΟ Πεντέλης επαναδραστηριοποιείται και θα συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας με νέο ΔΣ. Με ανακοίνωση στα social της ομάδας έγινε γνωστό το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και σύντομα θα ανακοινωθεί ο προπονητής για την νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου μας και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μετά από μια περίοδο αδράνειας, ο ΠΑΟ Πεντέλης είναι έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στο αθλητικό προσκήνιο, με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού και την ενίσχυση των αξιών που πρεσβεύουμε.

Η διαδικασία ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το νέο ΔΣ αποτελείται από τα εξής μέλη: Πρόεδρος: Αναστάσιος Περιστέρης, Αντιπρόεδρος: Άγγελος Κωλέτσης, Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Μέλλος, Ταμίας: Γιώργος Ξέργιας, Μέλος: Νικόλαος Κοντοδήμος 

Ανανέωσεων συνέχεια στους Χουλιαράδες 

Νέο κύμα ανανεώσεων ανακοίνωσε ο Άτλας Χουλιαράδες, καθώς συνεχίζουν στην ομάδα οι παίκτες Γιάννος Παπανικολάου, Αποστόλης Ζιώγας, Βασίλης Τσιαμάκης, Αδαμάντιος Ιωαννίδης, Παναγιώτης Γεωργίου, Θάνος Γεωργόπουλος και Βασίλης Στάμος.

Από τη Θύελλα Κατσικάς στην Αν. Άρτας οι Βασιλάκης και οι Άγγελος-Δημήτρης Παππάς

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τη Θύελλα Κατσικάς πραγματοποίησε η Αναγέννηση Άρτας, η οποία απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Σπύρο Βασιλάκη, τον τερματοφύλακα Δημήτρη Παππά και τον επιθετικό Άγγελο Παππά.