Comp 1

Με τη συμμετοχή χίλιων παιδιών το Τουρνουά «Γ. Χριστοβασίλης»

on .

TOYRNOYA 1

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Γιώργος Χριστοβασίλης» το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα και στο οποίο έλαβαν μέρος 27 ομάδες με τμήματα από διάφορες ηλικιακές κατηγορίες από Κ8 ως Κ17 και με περισσότερα από 1.000 παιδιά.

Το τουρνουά έγινε σε δύο διαφορετικά τριήμερα από 25 ως 27 και από 28 ως 30 Ιουνίου και χαρακτηρίστηκε από έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικά παιχνίδια, με τα νεαρά παιδιά της πόλης να ανταγωνίζονται ακαδημίες άλλων πόλεων και να έχουν την ευκαιρία να δουν και κάτι πέραν των ορίων του Νομού.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα γήπεδα της ΕΠΣΗΠ, του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, του Epirus Arena, του Λέανδρος Καμηνάς στο Σταυράκι και της Κατσικάς. 

Οι βασικοί διοργανωτές ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα και η ΕΠΣ Ηπείρου μαζί με την εταιρία Soccer Link. Το τουρνουά τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Οι ομάδες των Ιωαννίνων που συμμετείχαν στο Τουρνουά ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας Ιωαννίνων, οι Tigers, ο Άτλας Ιωαννίνων, ο ΑΟ Γιάννινα-Ελπίδες, ο ΑΟ Σταυρακίου και ο ΑΟ Ανατολής.

Επίσης, οι ομάδες που συμμετείχαν εκτός Ιωαννίνων ήταν οι:Απόλλων Σμύρνης, Καλαμάτα,  Ατρόμητος-Αστέρας Χαλανδρίου, Ακαδημία Παθιακάκης, Π.Ο. Ψυχικού, Αθηναΐδα, Sportplex, Coerver Coaching Ρέντη, ΠΑΣ Αθηνών, Ατρόμητος Πλαγιαρίου Θες/νικης, Άρης Βούλας, ΑΟΧ Χρυσούπολης Καβάλας, Έσπερος Τερψιθέας, Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας, Α.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας, ΠΑΣ Γαλατσίου, Γ.Σ. Αργυρουπόλεως, Αθλόπολις Πρέβεζας, Α.Σ. Παπάγου, Α.Ε. Ιλίου

Παρουσία Π. Χριστοβασίλη…

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης Χριστοβασίλης βρέθηκε χθες στα Γιάννενα για να δώσει το παρών στη τελευταία μέρα του Τουρνουά και έκανε μερικές από τις απονομές στα γήπεδα του ερασιτέχνη ΠΑΣ.