Comp 1

Προς πώληση από τον ΠΑΣ και ο Καραχάλιος

on .

KARAXALIOS PAS

Μετά τους Ροσέρο και Παντελάκη που αποτελούν ήδη παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ένας ακόμα βασικός παίκτης της περσινής ομάδας ετοιμάζεται για… άλλες πολιτείες και δεν θα συνεχίσει στα Γιάννενα. Ο λόγος για τον Ζήση Καραχάλιο, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο από τον ΟΦΗ όσο και από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ζήσης Καραχάλιος βρίσκεται στα Γιάννενα από το καλοκαίρι του 2021 και έχει συμπληρώσει 85 συμμετοχές με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου», δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ. Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ για ακόμα ένα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Super League 2.

Την περσινή σεζόν ο Καραχάλιος ξεκίνησε ως βασικός στα αμυντικά χαφ, όμως στην πορεία έχασε τη θέση του εξαιτίας των κακών του εμφανίσεων. Επίσης, διαταράχθηκαν και οι σχέσεις του με τη διοίκηση Χριστοβασίλη, στην οποία απέδωσε κάποια δημοσιεύματα που τον στοχοποίησαν. 

Τα προηγούμενα χρόνια ο Καραχάλιος ήταν ο «βράχος» της ομάδας στη μεσαία γραμμή και ένας από τους παίκτες του ΠΑΣ που είχαν ξεχωρίσει. Μάλιστα, είχε υπάρξει ενδιαφέρον από τη ρωσική Κίμκι για αγορά του Καραχάλιου από τον ΠΑΣ με ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ, ωστόσο τότε η διοίκηση Χριστοβασίλη είχε απαντήσει αρνητικά καθώς η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό, ενώ υπήρχε κι η πίστη ότι θα ανεβεί η «χρηματιστηριακή» αξία του ποδοσφαιριστή.

Στην παρούσα φάση η πρώτη ομάδα που έχει ενδιαφερθεί και μάλιστα με επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο ΟΦΗ. Ο προπονητής των Κρητικών Τραϊανός Δέλλας, αλλά και οι διοικούντες της ομάδας έχουν ιδιαίτερα θετική γνώμη για τον Καραχάλιο. Έχει υπάρξει ήδη μια πρόταση, η οποία θεωρήθηκε χαμηλή από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Να σημειωθεί ότι για τον Καραχάλιο τις τελευταίες ημέρες έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες προσπαθούν να μπουν «σφήνα» στον ΟΦΗ και να πάρουν αυτοί τον παίκτη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. 

Όλα πάντως δείχνουν ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις και ο Καραχάλιος θα πουληθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Επίσης, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Βασίλης Ρόβας εξετάζει και κάποιες περιπτώσεις ομάδων από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται ο Καραχάλιος να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Τουρκίας, σε μια χώρα που έχουν αγωνιστεί αρκετοί Έλληνες παίκτες τα τελευταία χρόνια.  

Ο αποχαιρετισμός του Ροσέρο

Εν τω μεταξύ χτες, αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τους φιλάθλους του έστειλε μέσω social media o Κέβιν Ροσέρο. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό και συγκεκριμένα στη Νεκάξα, ωστόσο δεν ξέχασε το διετές πέρασμά του από τα Γιάννενα. Στην ανάρτησή του ο Ροσέρο ευχήθηκε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα φεύγοντας από τον ΠΑΣ, ωστόσο κρατάει όσα έζησε εδώ και κυρίως τον απαιτητικό και ειλικρινή κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ροσέρο αναφέρει:

«Μετά από 2 σεζόν ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Θα ήθελα, θα ευχόμουν να ήταν διαφορετικά, εκπληρώνοντας τους στόχους, αφήνοντας αυτήν την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα εκεί που της αξίζει και πρέπει να είναι.

Έφτασα πριν από 2 σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου βρήκα έναν απαιτητικό και ειλικρινή κόσμο, έζησα σε μία απίστευτη πόλη κι έναν σύλλογο που με έκανε να νιώσω σαν το σπίτι μου.

Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που υπερασπίζονται αυτό το υπέροχο κλαμπ, εδώ έχετε έναν ακόμα υποστηρικτή. ΠΑΜΕ ΠΑΣ!».