Comp 1

Δεκτή η ένσταση του Άρη Φιλιατών, έφεση από την Ελεούσα

on .

eleousa

Με αρκετή καθυστέρηση περίπου δύο εβδομάδων βγήκε η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε ο Άρης Φιλιατών για αντικανονική συμμετοχή του Στέφανου Παπαρούνα στον αγώνα της Θύελλας Ελεούσας με το Περιβόλι. Η Πειθαρχική

Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την ένσταση των Φιλιατών, η Ελεούσα μηδενίστηκε και της αφαιρέθηκαν και 3 βαθμοί. 

Η Θύελλα θα ασκήσει έφεση, ωστόσο αν και σε δεύτερο βαθμό η απόφαση παραμείνει ίδια τότε χάνει οριστικά την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Το πειθαρχικό όργανο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έκανε δεκτή την ένσταση της ομάδας από τη Θεσπρωτία για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Στέφανου Παπαρούνα (Α.Δ  Ε.Π.Ο 1275019) που είχε συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής μπαράζ ανόδου μεταξύ των ομάδων Θύελλα Ελεούσας - Αναγέννηση Περιβολίου.

Οι ποινές που επιβλήθηκαν είναι ο μηδενισμός της Θύελλας Ελεούσας στον αγώνα με το Περιβόλι και η κατακύρωση του αγώνα με 0-3 στο Περιβόλι, αλλά ταυτόχρονα και η αφαίρεση 3 βαθμών από τη Θύελλα Ελεούσας στο τρέχον πρωτάθλημα και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ. Ως εκ τούτου, η Ελεούσα πέφτει από τους 14 βαθμούς και την πρώτη θέση στους 8 βαθμούς και χάνει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική!

Η ποινή είναι εφέσιμη και όπως ήδη έχει ενημερώσει η διοίκηση της Θύελλας Ελεούσας θα κατατεθεί έφεση προκειμένου η υπόθεση να εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.