Comp 1

Τελειώνουν μία γεμάτη σεζόν τα κορίτσια της Κ12 του ΠΑΣ

on .

PAS GYNAIKEIO

Τον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ηπείρου έδωσε το τμήμα Κ12 κοριτσιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα, απέναντι στις Ελπίδες Ιωαννίνων. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το τμήμα Κ12 συμμετείχε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, δίνοντας 26 ολόκληρους αγώνες.

Επιπλέον, για πρώτη φορά ο Π.Α.Σ. Γιάννινα λειτούργησε φέτος και τμήμα Κ10 αποκλειστικά Κοριτσιών, που συμμετείχε και αυτό στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, αποτελώντας μια από τις ελάχιστες Ομάδες στην Ελλάδα που είχε ταυτόχρονα δυο τμήματα υποδομών κοριτσιών σε πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.

Τα κορίτσια που τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους στο Κ12, συνεχίζουν στο Κ17 (Κορασίδων) του Π.Α.Σ. Γιάννινα, που θα συμμετέχει φέτος στο νεοσύστατο και αυτόνομο πρωτάθλημα Κ17 που θα διοργανώσει η ΕΠΟ, στελεχώνουν το Μικτό Κ15 Κοριτσιών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, και έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέση στην Ομάδα Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Τα τμήματα κοριτσιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα θα συνεχίσουν τις προπονήσεις έως το τέλος Ιουνίου, θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Γεώργιος Χριστοβασίλης» και όσα κορίτσια συμπληρώνουν το ηλικιακό όριο, θα συμμετάσχουν στις προεπιλογές της Εθνικής Προκορασίδων.