Comp 1

Χάρτης της «Μεγ. Αλβανίας» σε αγώνα ποδοσφαίρου του Euro!

on .

MEGALH ALBANIA PANO 16 6 24

Αμετανόητοι εμφανίζονται κάποιοι εθνικιστές Αλβανοί, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία – ακόμη και εκτός των συνόρων της χώρας τους – προκαλούν με την στάση τους, εμφανίζοντας στο προσκήνιο χάρτες και πανό της «Μεγάλης Αλβανίας» και γενικά προπαγανδιστικό υλικό που ρίχνει λάδι στην φωτιά για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις! 

Την ώρα που η Αλβανία διακαώς επιθυμεί την ένταξή της στην μεγάλη οικογένεια της Ε.Ε., η Κυβέρνηση Ράμα δεν φαίνεται διατεθειμένη να δείξει «καλή διαγωγή», αφού όλες αυτές οι αλυτρωτικές κινήσεις πραγματοποιούνται με την ανοχή της! Διαφορετικά θα υπήρχε κάποια επίσημη αντίδραση στις ακραίες αυτές πράξεις!

Η τελευταία απαράδεκτη προκλητική ενέργεια έγινε σε ευρωπαϊκό έδαφος και μάλιστα, με αφορμή ποδοσφαιρικό αγώνα του Euro, μεταξύ της Αλβανίας και της Ιταλίας στο Ντόρτμουντ, όταν Αλβανός «φίλαθλος» τριγυρνούσε στους δρόμους της γερμανικής πόλης μ’ ένα πανό που απεικόνιζε χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας», συμπεριλαμβάνοντας την Κέρκυρα, τα Γιάννενα, τα Γρεβενά και την Φλώρινα!

Μάλιστα ο συγκεκριμένος «οπαδός» εμφανίστηκε και στην τηλεόραση της χώρας του, παραχωρώντας δηλώσεις σε δημοσιογράφο, λίγο πριν μπει στο γήπεδο για το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία.