Comp 1

Διονύσης Παργινός: «Θα βοηθήσω και στην Α’ αν με χρειαστεί η ομάδα»

on .

PARGINOS AMPELOKHPOI

Στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης των Αμπελοκήπων στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, ο αρχηγός της ομάδας Διονύσης Παργινός στάθηκε στο ότι η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής αήττητη, καταρρίπτοντας μάλιστα το ρεκόρ που κατείχε από το 1993. Όσο για το εάν είναι έτοιμος για την πρόκληση της Α’ Ερασιτεχνικής, είπε ότι προπονείται συνεχώς και εφόσον η ομάδα τον χρειαστεί, είναι πρόθυμος να βοηθήσει.

Πως βίωσες τη φετινή πορεία των Αμπελοκήπων και αν περίμενες ότι θα κάνει αυτή την ξέφερενη πορεία: 

-«Στους Αμπελόκηπους είμαι από πέρυσι τον Ιανουάριο που δεν καταφέραμε να βγούμε. Φέτος το καλοκαίρι μίλησα με τη διοίκηση που ανέλαβε και μου εξήγησε ότι η ομάδα θα είναι στην τριάδα για να βγούμε κατηγορία. Μετά το πέρας των αγώνων είδαμε η ομάδα να κυλάει ομαλά και με μεγάλη παρουσία στην προπόνηση. Κάναμε κάποιες καλές νίκες στην αρχή σε δύσκολα παιχνίδια και είδαμε δεν πάμε μόνο για την άνοδο αλλά πάμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητοι. Προπόνηση με προπόνηση βλέπαμε ότι κυλάει αυτό ομαλά».

Για την κατάρριψη του ρεκόρ που είχαν οι Αμπελόκηποι τη σεζόν 1992-93: 

-«Ξέραμε για το ρεκόρ από τη διοίκηση και θέλαμε να βάλουμε όσο πιο πολλά γκολ για να το ξεπεράσουμε».

Είσαι έτομος για την πρόκληση της Α’ Ερασιτεχνικής; 

-«Αυτό το ξέρει η διοίκηση. Εγώ κάνω προπόνηση, δεν έχω χάσει καμία φέτος και εάν η ομάδα με χρειαστεί θα μπορέσω να βοηθήσω»