Comp 1

Γενικός αρχηγός του ΠΑΣ ο Γιώργος Ντάσιος!

on .

NTASIOS PAS

Ο Γιώργος Ντάσιος είναι και επίσημα από χτες ο νέος γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοινώθηκε από τη γιαννιώτικη ΠΑΕ και επιβεβαιώθηκε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Πρωινού Λόγου» για τη συμφωνία του με τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη.

Μετά από τέσσερα χρόνια και το καλοκαίρι του 2020 ο Γιώργος Ντάσιος επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας του μετά τον περσινό υποβιβασμό στην Super League 2 και με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα. Θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει το γενικό πρόσταγμα στα αποδυτήρια, αλλά και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ποδοσφαιριστών και διοίκησης. 

Να σημειωθεί ότι μετά την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας και την επίσημη ανακοίνωση του Γιώργου Ντάσιου δεν αναμένεται να έρθει το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει στην Αθήνα και θα έχει συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Παλαιολόγο για τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Γιώργου Ντάσιου, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού.

Ο Γιώργος Ντάσιος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά την σεζόν 2019-2020 όταν και κατείχε την θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, έχοντας γράψει ιστορία ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα για 15 χρόνια αποτελώντας μάλιστα και αρχηγός του.

Καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια μας Γιώργο»!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Ντάσιος ανέφερε τα εξής: «Η χαρά είναι μεγάλη που επιστρέφω στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και όλοι μαζί να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε ο ΠΑΣ να επιστρέψει στην Super League, εκεί που δικαιωματικά ανήκει!».

Πουλήθηκε στο Μεξικό ο Ροσέρο 

Ένας από τους παίκτες που είχε βγάλει... στη βιτρίνα για πώληση ο ΠΑΣ Γιάννινα, πουλήθηκε και αυτός είναι ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός Κέβιν Ροσέρο που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό και τη Νεκάξα, ομάδα Α' κατηγορίας.

Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, σύμφωνα με την οποίο η Νεκάξα αγόρασε την ελευθέρας του παίκτη του ΠΑΣ μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη μεξικάνικη ομάδα.