Comp 1

Σενάριο με Γεωργουλόπουλο προπονητή και Μπαδήμα βοηθό στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

MPADHMAS NIKOS

Μετά την ανακοίνωση του τεχνικού διευθυντή και τη δεδομένη πλέον συμφωνία με τον Γιώργο Ντάσιο για τη θέση του γενικού αρχηγού, η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τον Νίκο Μπαδήμα να πλαισιώνει τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο.

Στα Γιάννενα θα βρίσκεται το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα θα «τρέξει» αρκετά θέματα της γιαννιώτικης ομάδας που έχουν μείνει ανοιχτά, μεταξύ των οποίων και το θέμα του γενικού αρχηγού. Η συγκεκριμένη θέση έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Μπάμπη Καρβέλη, όμως η διοίκηση των Γιαννιωτών έχει έρθει σε συμφωνία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν τεχνικό διευθυντή της Θύελλας Ελεούσας, Γιώργο Ντάσιο.

Μάλιστα, μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε και χτες νέα τηλεφωνική επικοινωνία και κλείστηκε ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο για να τα πουν από κοντά στα Γιάννενα. Όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και θα επισημοποιηθεί η δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών.

Να σημειωθεί ότι η φίλαθλη κοινή γνώμη είδε με θετικό μάτι την διαφαινόμενη επιστροφή του Γιώργου Ντάσιου στο πόστο του γενικού αρχηγού στον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα και με το χθεσινό ρεπορτάζ του «Π.Λ».  

Κοντά σε τεχνικό επιτελείο

Μόλις ανακοινωθεί και η επιστροφή του Γιώργου Ντάσιου στο πόστο του γενικού αρχηγού, θα μπει στην τελική ευθεία και το θέμα του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο να παραμένει απόλυτο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να παραμείνει στο πόστο στο οποίο ολοκλήρωσε ως υπηρεσιακός την περσινή σεζόν. 

Τα αδέρφια Χριστοβασίλη αναμένεται να κινηθούν στην ίδια ρότα και όσον αφορά την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου, με τα έως τώρα δεδομένα να «δείχνουν» επιστροφή του Νίκου Μπαδήμα στα «παλιά» του λημέρια. 

Ο 49χρονος τεχνικός, κάτοχος UEFA PRO, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έμεινε από το 2016 έως και το 2019, μεταπηδώντας στην Κ19 την αγωνιστική σεζόν 2019-2020. 

Η πορεία του με τις υποδομές του Γιαννιωτών, του εξασφάλισε την θέση βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ως βοηθός προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη έως και τον Ιούνιο του 2021. 

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε το 2021 και ανέλαβε πρώτος προπονητής στον Εργοτέλη την σεζόν 2021-2022, την Κοζάνη και πέρσι στο Μαρκό. 

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια επιλογή που άφησε έργο στην ομάδα, τόσο στις ακαδημίες όσο και στην ανδρική ομάδα του ΠΑΣ, γνωρίζει τις συνθήκες και τις ιδιαιτερότητες τόσο της πόλης όσο και της ομάδας. 

Με πιθανή έλευση του Μπαδήμα και προσθήκη του στο τεχνικό επιτελείο λύνεται και το πρόβλημα με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο που δεν έχει πτυχίο UEFA PRO, δίπλωμα προπονητικής απαραίτητο και για την Super League 2.