Κ19: ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-8

on .

K19 PAS

Βαριά ήττα με σκορ 1-8 γνώρισε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης σε εξ’ αναβολής ματς που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου.

Ο Αστέρας ήρθε με 14 παίκτες στα Γιάννενα, ενώ στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα υπηρεσιακός ήταν ο Γιάννης Λώλης, αφού ο Τάσος Ανθυμιάδης έχει αναλάβει βοηθός του Γιώργου Γεωργουλόπουλου. Οι Γιαννιώτες στερήθηκαν των υπηρεσιών των Μίνα, Κύρκου που ήταν στην αποστολή της ανδρικής ομάδας για το ματς με την Κηφισιά, του Βρακά αλλά και του Ναούμη που ήταν ασθενής. 

Ο Μπάτσι στο 3’ έκανε το 0-1 και με δυο γκολ στη συνέχεια του Τηλαβερίδη ήρθε το 0-3. Ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα του Γιαννιώτη Καπέρδα έκανε το 0-4 στο 35’. Σε σουτ του Κάλα στο 38’ η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 43’ έγινε το 0-5 και στο 53’ ο Ντερβίσης μπήκε από δεξιά στην περιοχή, προχώρησε παράλληλα στη γραμμή του άουτ και με σουτ πέτυχε το 0-6. Ο ΠΑΣ μείωσε σε 1-6 με τον Μαλάι, ενώ ο Αστέρας με γκολ των Αδαμίδη και Τηλαβερίδη έφτασε στο εντυπωσιακό σκορ 1-8.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αδαμίδης, Αθανασίου (46′ Τζοβάρας), Λούπας, Ντώνος (46′ Σκουτελιάς), Καφενζής, Ρίζος, Βλέτσας, Καλέμι, Βλάχος (46′ Μαλάι), Κόντος (46′ Κάμτσης), Κατσαούνος.

Αστέρας Τρίπολης: Αρχοντακάκης (46′ Αβράμης), Καπέρδας, Ρουμελιώτης, Νικολόπουλος, Θωμάι, Καραγλάνης, Μπάτσι, Παπαδημητρίου, Τηλαβερίδης, Κάλα (46′ Σαβούρδος), Ντερβίσης.