Με απουσίες και χωρίς… κίνητρο θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ

on .

KHFHSIA PAS SHMATA

Το τελευταίο εκτός έδρας και προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αντιμετωπίζει το απόγευμα (8 μ.μ.) την Κηφισιά στο Δημοτικό Γήπεδο Κασιαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League. Με αρκετές απουσίες η αποστολή των Γιαννιωτών, μπήκαν Μίνα και Ροζάλες.

Σάββατο του Λαζάρου σήμερα κι όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν περιμένει πλέον κάποιο θαύμα ή αγωνιστική ανάσταση. Η ομάδα της Ηπείρου είναι ήδη υποβιβασμένη στην Super League 2 και περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις και την επόμενη ημέρα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος που ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στόχος του ΠΑΣ κόντρα σε Κηφισιά και Βόλο είναι να μην χαριστεί σε καμία από τις δύο ομάδες και να εμφανιστεί όσο περισσότερο ανταγωνιστικός γίνεται απέναντι σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Η αλήθεια είναι πώς δεν υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο, ωστόσο σήμερα το άγχος θα βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Κηφισιάς και όχι του ΠΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος δούλεψε με τους παίκτες πάνω στα τελειώματα φάσεων, αλλά και στο κομμάτι της τακτικής. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του, ωστόσο θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίζονταν πολύ τελευταία. 

Με απουσίες η αποστολή του ΠΑΣ

Η προετοιμασία των Γιαννιωτών ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε λίγο αργότερα για την Αθήνα. 

Αναλυτικά την 20μελή αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν οι: Νάγκι, Αθανασίου, Σόρια, Πανάγου, Κιάκος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Παντελάκης, Καραχάλιος, Λιάσος, Τζίνο, Μπεγκάλα, Κύρκος, Μίνα, Ροζάλες, Ροσέρο, Τζίμας, Παμλίδης, Κόντε.

Στην αποστολή μπήκε ο Μίνα μετά από αρκετό καιρό, ενώ επιστρέφει από τον μικροτραυματισμό του και ο Ροζάλες. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τούτου, Τσαούσης, Λεό και Σούλης, o Μπάλαν που χτύπησε με τον Σούλη στην προπόνηση και για λόγους τακτικής ο Ριένστρα. Εκτός και οι Γκάρο, Βρακάς και Ναούμης.

Ο Σούλης έχει υποστεί κάκωση στον τετρακέφαλο και μάλλον θα χάσει και το τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο, ο Τούτου δεν θα αγωνιστεί καθώς δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει από τη ρήξη οπίσθιου χιαστού που έχει υποστεί, ο Τσαούσης ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και θα μεταβεί στη Γερμανία, ενώ ο Λεό ταλαιπωρείται από σπασμούς στον οπίσθιο μηριαίο.

Διαιτητής ο Παπαδόπουλος

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τελευταία φορά που ο Μακεδόνας ρέφερι διηύθυνε παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στις 7 Ιανουαρίου του 204 όταν η γιαννιώτικη ομάδα επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1. 

Βοηθοί του Παπαδόπουλου θα είναι οι Κωνσταντίνος Ψάρρης (Ζακύνθου) και Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών), με τέταρτο τον Δημήτριο Μαλούτα (Ημαθίας). Στο VAR θα βρίσκονται οι Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) και Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας). Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου).

Χωρίς Μπιφουμά και Τσανάτζια η Κηφισιά

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Κηφισιά ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή. Η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει μόνο νίκη προκειμένου να επωφεληθεί  από ενδεχόμενο στραβοπάτημα των Παναιτωλικού και Βόλου. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο εορτάζων χτες Κώστας Μπράτσος, ο οποίος είχε γενέθλια και συμπλήρωσε 47 έτη, ανακοίνωσε την αποστολή της Κηφισιάς. 

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Παρράς, Μιλίτσεβιτς, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Σμπώκος, Τσάπαν, Πρίτσας, Νίνης, Σναϊντερλάν, Σολόα, Γιόβαντσιτς, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Κλωναρίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Τσανάτζια, αλλά και ο τραυματίας Μπιφουμά. Εκτός πλάνων και οι επίσης τραυματίες Τεϊσέιρα και Παπασάββας.