Ο Γεωργουλόπουλος αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής στον ΠΑΣ!

on .

GEORGOYLOPOYLOS GIORGOS

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο θα πορευτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια των Play Out του πρωταθλήματος απέναντι στην Κηφισιά και τον Βόλο, καθώς ο μέχρι πρότινος αναλυτής αγώνων της ομάδας θα είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Γρηγορίου στη τεχνική ηγεσία.

Στα… κρύα του λουτρού άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο πρώην  πλέον προπονητής του Μιχάλης Γρηγορίου καθώς υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Γιαννιωτών, χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των Play Out.

Ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2 κλείδωσε και μαθηματικά το βράδυ του Σαββάτου μετά τις νίκες των Κηφισιάς κόντρα στον Ατρόμητο και του Παναιτωλικού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον ΠΑΣ να πηγαίνει βαθμολογικά αδιάφορος στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες όπου και ηττήθηκε με 2-1. Πρώτος πήδηξε από το καράβι που βούλιαξε ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου που αποτέλεσε παρελθόν, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται παίκτες όπως οι Ντεμίρ και Μπάλαν.

Για τρίτη φορά υπηρεσιακός…

Τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Γρηγορίου ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μαζί με τους συνεργάτες του Παναγιωτάρα, Γεωργιάδη και Ιωσηφίδη. Όπως ανακοίνωσε, υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με βοηθό τον προπονητή της Κ19, Τάσο Ανθυμιάδη και νέος γυμναστής ο Δημήτρης Χαρίσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος τυγχάνει της εμπιστοσύνης της οικογένειας Χριστοβασίλη και είναι η τρίτη φορά που αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός και θα καθίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής. Η πρώτη φορά ήταν στα τέλη Οκτωβρίου 2013 όταν έφυγε ο Σάββας Παντελίδης μετά τον ατιμωτικό αποκλεισμό από τον Αιγινιακό, ενώ η δεύτερη ήταν τον Ιανουάριο του 2014 όταν ήταν μεταβατικός προπονητής μετά από τον Σάκη Τσιώλη και πριν έρθει ο Γιάννης Πετράκης.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ξεκίνησε ήδη η αναζήτηση του επόμενου προπονητή και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρει την ομάδα της Ηπείρου στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τις προθέσεις της διοίκησης να αποχωρήσει εφόσον βρεθεί ενδιαφερόμενος, ωστόσο η ομάδα θα πρέπει να μη χάσει χρόνο στον σχεδιασμό και στα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Το βλέμμα στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Κηφισιά στην Αθήνα στρέφουν στον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο η γιαννιώτικη ομάδα να φανεί ανταγωνιστική τόσο στο συγκεκριμένο ματς όσο και σε αυτό με τον Βόλο στις 11 Μαΐου στο Ζωσιμάδες για την τελευταία αγωνιστική των play out. 

Με 19 μόλις βαθμούς μετά από 30 αγώνες η χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καταστροφική και μία από τις χειρότερες σεζόν της ομάδας στην πρώτη κατηγορία σε όλη την ιστορία της. Στα δυο παιχνίδια που απομένουν ο ΠΑΣ οφείλει να παίξει για τον κόσμο και την ιστορία του με σκοπό να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Όσο για τη μάχη της παραμονής, ο Παναιτωλικός με 30 βαθμούς, ο Βόλος με 29 και η Κηφισιά με 28 θα παλέψουν μέχρι τέλους για να μην ακολουθήσουν τους Γιαννιώτες στην Super League 2. Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χτεσινό ρεπό που πήραν από τον υπηρεσιακό προπονητή τους. 

Στην προπόνηση της Δευτέρας που έγινε υπό τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο και τους συνεργάτες του, το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν με τον Πανσερραϊκό, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν παιχνίδια μικρού χώρου.