Τμήματα υποδομής

on .

19

Κ19 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Σ την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού υπέκυψε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία ηττήθηκε με 3-0 για την εξ’ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη γνώρισε την ήττα στην Αθήνα από τους «πράσινους», οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και στο 11’ ο Λαζάρης έκανε το σουτ απέκρουσε ασθενώς ο Βρακάς και ο Σπαθάρης έκανε το 1-0. Στο 31′ ο Παναθηναϊκός πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη καθώς σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς με τον Νότα μετά από διαγώνια μπαλιά του Ρομάνο.

Στο επόμενο λεπτό ήταν άστοχο το σουτ του Καλέμι και στο 36’ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Κοκκάκη. Στο 48’ ο Τζοβάρας έκλεψε έξω από την περιοχή και παραλίγο να πετύχει το γκολ, όμως έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία.Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 49′ ο Νότας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ο ΠΑΣ έχασε καλή στιγμή με τον Καλέμι με τον Κοντογεώργη να διώχνει τη μπάλα, ενώ στο 60’ ο Βρακάς απέκρουσε σε σουτ του Ρομάνο. Ο Βρακάς κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 3-0, νικώντας σε δυο φάσεις τετ α τετ τον Σπαθάρη.

Στις καθυστερήσεις ο Βλέτσας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτησία: Νικολαΐδης (Κουρινιώτη- Δασκαλάκης)

Παναθηναϊκός: Κοντογεώργης, Κοκκάκης (65′ Καμαρός), Διαμαντής (75′ Τόμπρας), Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Λιατίφης (65′ Μπεβάρδος), Τακεσιάν (65′ Μπρέγκου), Σπαθάρης (75′ Γεωργουλάκης), Ρομάνο, Νότας, Λάζαρης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Κατσαούνος (70’ Σκαμνέλος), Ντώνος, Κάμτσης (85’ Παππάς), Καφενζής, Ρίζος, Λούπας (70’ Κόντος), Καλέμι, Μαλάι (46’ Τζοβάρας), Βλέτσας, Ναούμης.

Κ17 Παναιτωλικός- ΠΑΣ 1-0

Στην έβδομη και προτελευταία θέση του βόρειου ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 τερμάτισε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τον Παναιτωλικό σε παιχνίδι που έγινε στο Emileon.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός τερμάτισε τρίτος και θα δώσει αγώνα μπαράζ για την είσοδό του στο final-4. Εκεί θα περιμένει την ομάδα που θα καταλάβει την αντίστοιχη θέση στον νότιο όμιλο την οποία θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα, ξανά στο Αγρίνιο, στο Emileon.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι στο 2’ με τον Τσιώτη, αλλά και δυο καλές στιγμές στο φινάλε για να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Αγρίνιο. Το νικητήριο γκολ για την Κ17 του Παναιτωλικού σημειώθηκε στο 23’ με κεφαλιά του Χόντζα μετά από κόρνερ του Δρακόπουλου.

Διαιτησία: Γκιάφης (Ντρέλιας- Αθανασιάς)

Παναιτωλικός: Κίτσος, Νταλιάνης, Δρακόπουλος (61′ Μποκώρος), Αδαμόπουλος (70′ Καλτσής), Ασημακούλας, Παυλίδης, Πιστικός (46′ Καλατσανάς), Γερνάς, Βασιλείου (70′ Παρασίδης), Τσώρης, Χότζα (46′ Γκορόγιας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Τσιώτης, Γκόγκας, Γλένης, Γκρέστας, Ζακόπουλος (81′ Χρύσης), Χαλάτσης, Τούφας, Ζέρβας, Κούτρας (60′ Κοσμάς), Καλαμπόκης (72′ Νούγιας).

Κ15 ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 0-3 

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με σκορ 0-3 από τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος Κ15 της Super League 1.

O ΠΑΟΚ έχει περάσει ήδη στο final-4 του πρωταθλήματος εκεί που θα προσπαθήσει να δώσει το παρών και ο ΠΑΣ που εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και θα διεκδικήσει μέσω μπαράζ την είσοδο στο Final 4. Θα παίξει στον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πανσερραϊκό και εφόσον προκριθεί θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Άρης-Μακεδονικός.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, αλλά περισσότερο έκανε επίδειξη καλής κυκλοφορίας μπάλας, παρά δημιουργίας φάσεων.

Στο 25’ ο Μαλιούρας είπε όχι σε σουτ του Μεταξά και στο 36’ έγινε το 0-1 με τον Μεταξά. Ο ΠΑΣ είχε καλή στιγμή με τον Ιωαννίδη στο 38’. 

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι ο ΠΑΟΚ σε χέρι του Κλήμη, όταν επιχείρησε σήκωμα της μπάλας ο Μεταξάς. Ο Μπούκλας εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έκανε το 0-2. Στο 52’  ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-3 με σουτ του Μπούκλα. 

Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Μπούκλα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μαλιούρας, Μανουσαρίδης, Ευαγγέλου, Ιωαννίδης (68′ Ντρης), Τσιάστας, Κλήμης (57′ Πίνας), Σίντος (57′ Ξέρας), Χρήστου (48′ Παπαπέτρος), Λώλης, Μαυρίδης, Ιωαννίδης, Κόρος.