Τον Βατανιακό υποδέχεται σήμερα η Θύελλα Κατσικάς

on .

g ethniki

• Για την 32η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής, η Θύελλα Κατσικάς αντιμετωπίζει σήμερα στις 4 μ.μ. τον Βατανιακό με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Με τη ψυχολογία ανεβασμένη στα ύψη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου, η Κατσικά στρέφει την προσοχή της στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον υποβιβασμένο Βατανιακό. 

Η Θύελλα βρίσκεται στους -3 από τη θέση που οδηγεί στο μπαράζ και στους -4 από τη θέση που οδηγεί στην παραμονή, ενώ την ενδιαφέρει άμεσα και το αποτέλεσμα στο Αναγέννηση Άρτας-Τρίκαλα, μιας και η θεσσαλική ομάδα αν κερδίσει θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Θύελλα.Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Τσιώρης με βοηθούς τους Άγγελο Αθανασίου και Σπυρίδωνα Μέλλιο, όλοι από την Άρτα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια: Καστοριά- Αστέρας Πετριτή, Ζάκυνθος- Εορδαϊκός, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Θεσπρωτός, Πιερικός- Νέα Αρτάκη, Αστέρας Σταυρού- Κιλελέρ, Αναγέννηση Άρτας - Τρίκαλα.