Εκτός έδρας ματς για τις Κ19, Κ17 και Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

17

 Εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, με την Κ17 να δίνει το τελευταίο της φετινό παιχνίδι στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η Κ19 ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σ’ ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο αγώνας θα γίνει σήμερα στις 2.30 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Διαιτητής θα είναι ο Εμμανουήλ Νικολαΐδης της ΕΠΣ Αν. Αττικής και βοηθοί του οι Κορίνα Κουρινιώτη  της ΕΠΣ Πιερίας και Κωνσταντίνος Δασκαλάκης της ΕΠΣ Αν. Αττικής. 

Πέφτει η αυλαία σήμερα στο πρωτάθλημα της Κ17 όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στο Emileon στις 12.30 μ.μ. τον Παναιτωλικό, ο οποίος θέλει ακόμη και την ισοπαλία για να βγει τρίτος και να παίξει αγώνα μπαράζ με τον Παναθηναϊκό για τη διεκδίκηση του τελευταίου εισιτήριου του final-4. Διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Γκιάφης και βοηθοί του οι Πέτρος Ντρέλιας και Άγγελος Αθανασάς, όλοι της ΕΠΣ Αιτ/νιας.

Τέλος, για το πρωτάθλημα Κ15, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ σήμερα  στις 2 μ.μ.  σ’ ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά μιας και ο ΠΑΣ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και θα διεκδικήσει μέσω μπαράζ την είσοδο στο Final 4. Θα παίξει στον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πανσερραϊκό και εφόσον προκριθεί θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Άρης-Μακεδονικός. Διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Γεωργίου και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Χατζής και Μαρία Τζίμα, όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου.