Τμήματα υποδομής

on .

17

Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1

Δύο γκολ που μπήκαν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, στο 1ο λεπτό για τον Παναιτωλικό και στο 3ο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκριναν  το ματς των ομάδων Κ19 των δύο συλλόγων, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Γκόλιας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ από πλάγια αριστερά και νίκησε τον Βρακά κάνοντας το 0-1. Η απάντηση του ΠΑΣ ήταν άμεση και στο 3’ μετά από διαγώνια μπαλιά, ο Ζωγράφος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και απέναντι από τον Ζαραϊδόνη δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι παίκτες του Τάσου Ανθυμιάδη έχασαν μεγάλες φάσεις στο 15’ και το 25’. Στη μία περίπτωση ο Κύρκος βρέθηκε ολομόναχος στο σημείο του πέναλτι, αλλά σούταρε άουτ. Και στη δεύτερη από σέντρα του Λούπα από αριστερά, ο Μίνα έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 85’ σε σέντρα του Γαλιάτσου, ο Μορφάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 92’ ο Βρακάς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε σε προβολή του Κακιώνη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Λούπας, Ντώνος, Κάμτσης, Ρίζος, Βλέτσας (83’ Κόντος), Καφενζής, Μίνα (74’ Βλάχος), Κύρκος (88’ Μαλάι), Ζωγράφος (74’ Ναούμης).

Παναιτωλικός: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Σκούρτης, Γκόλιας, Μάνος (64’ Εσκετζής), Νικολάου (64’ Κεχαγιάς), Μόκκας (76’ λ.τρ. Κακιώνης), Κοντούρης, Γιωτόπουλος (90’ Τζημολάκας), Ράδος, Μορφάκης (90’ Λουλούδης).

 Κ17 ΠΑΣ-Λαμία 2-2 

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν, η Κ17 αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τη Λαμία σε ένα χορταστικό ματς.

Η Λαμία ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 10’  ο Σκαρλάτος σούταρε από κοντά και ο Παντελίδης απέκρουσε με τα πόδια στην κλειστή του γωνία. Στο 18’ ο Ντούβας έκανε το 0-1, στο 22’ ο ΠΑΣ έχασε ευκαιρία με τον Τούφα και στο 25’ μετά από κάθετη πάσα του Τζοβάρα, ο Τούφας βγήκε τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 33’ ήρθε η ολική ανατροπή. Μετά από κάθετη μπαλιά του Σκουτελιά, ο Τζοβάρας με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 57’ αποβλήθηκε απευθείας ο Αναγνωστόπουλος για πολύ σκληρό φάουλ.

Στο 59’ ο Καραμέρης ισοφάρισε σε 2-2 για τη Λαμία, ενώ στο 67’ ο Σκουτελιάς δεν κατάφερε να νικήσει τον Φώλια. Η Λαμία είχε καλή στιγμή στο 73’ αλλά ο Παντελίδης έσωσε με τα πόδια τη μπάλα σε σουτ του Σκαρλάτου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Παντελίδης, Βενέτης, Γκρέστας, Αναγνωστόπουλος, Γλένης, Ζακόπουλος (86’ Βακαλόπουλος), Τούφας, Ζέρβας (86’ Νικολάου), Τζοβάρας, Χαλάτσης, Σκουτελιάς (75’ Κοσμάς).

Κ15 Μακεδονικός-ΠΑΣ  0-1

Έ να τεράστιο διπλό πανηγύρισε στη Θεσσαλονίκη η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με σκορ 0-1 του Μακεδονικού και κλείδωσαν τη δεύτερη θέση στη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Το νικητήριο γκολ μπήκε στο 15’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη που κέρδισε ο Μπάκος. Οι Γιαννιώτες έφτασαν τους 25 βαθμούς, με τους Μακεδονικό και Άρη να μένουν στους 19. Μάλιστα ο Άρης ηττήθηκε με 9-0 από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΣ είχε μια διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Ιωαννίδη και Κλήμη. Στην επανάληψη ο Μακεδονικός προσπάθησε να απειλήσει από στατικές φάσεις ωστόσο το σκορ παρέμεινε στα επίπεδα του 0-1.

Στην τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Άρης παίζει με τον Μακεδονικό.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 2ης Φάσης Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίνονται στην Τελική Φάση (Final Four) του πρωταθλήματος, ως πρώτοι των ομίλων. Για τις υπόλοιπες δυο θέσεις, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει με τον Πανσερραϊκό και εφόσον προκριθεί, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Μακεδονικός-Άρης. Αν πάρει την πρόκριση στο final-4, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Ράπτης): Καραμίχος, Τσίτσιος (70′ Λωλης), Σίντος, Χρήστου, Πουλόπουλος, Τσιάστας (65′ Ευαγγέλου), Κλήμης ( 73′ Ντούμας), Μανουσαρίδης, Ιωαννίδης (40′ Παπαπέτρος), Μπάκος, Κόρος (65′ Πίνας).