Δείπνο ενότητας και συσπείρωσης στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Παναιτωλικού

on .

XRISTOBASILHS MPEGKAS KAXRIMANHS 28 3 24

• Στα Γιάννενα βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης Χριστοβασίλης και το βράδυ παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας σε γνωστό εστιατόριο παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Δημάρχου Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα.

Συσπείρωση και ενότητα είναι το ζητούμενο στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο στο «Ζωσιμάδες». Για τον λόγο αυτό βρίσκεται ήδη από χτες στα Γιάννενα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση και προσπάθησε να τους εμψυχώσει ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τους Αγρινιώτες.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν την προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο 50χρονος τεχνικός δούλεψε με τους παίκτες πάνω στην τακτική του αγώνα, ενώ έγινε και ιδιαίτερη εξάσκηση πάνω στις στατικές φάσεις, ένα κομμάτι που μπορεί να κρίνει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. 

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ και με αυτή θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Γιαννιωτών, ενώ στη συνέχεια ο Μιχάλης Γρηγορίου θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.

Μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχοντας και επίσημους προσκεκλημένους τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, αλλά και τον Δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα. Ήταν μια συνεστίαση συσπείρωσης και εμψύχωσης ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, αλλά και ένα μήνυμα ενότητας ότι οι τοπικές αρχές βρίσκονται συμπαραστάτες στην προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα για παραμονή. 

Διαιτητής ο Κουμπαράκης

Ο Στέφανος Κουμπαράκης από τις Κυκλάδες ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό αύριο Σάββατο στο «Ζωσιμάδες». 

Βοηθοί του Κουμπαράκη θα είναι ο Ιορδάνης Απτόσογλου από την Αθήνα και ο Πέτρος Πέτρας από τη Μακεδονία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική.

Στο VAR θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης από την Αρκαδία και ο AVAR Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία. 

Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ευάγγελος Κιοτζένης από την Ξάνθη.