Αλλαγές ενόψει Παναιτωλικού ετοιμάζει ο Γρηγορίου

on .

PAS PROPONHSH 27 3 24

• Με απογευματινή προπόνηση στο «Ζωσιμάδες» και αρκετή δουλειά πάνω στην τακτική συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της σαββατιάτικης (30/03, 19:30) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Αλλαγές ετοιμάζει ο Μιχάλης Γρηγορίου στην ενδεκάδα, κανονικά με κόσμο ο αγώνας, έδωσε τη σχετική άδεια η ΔΕΑΒ. Γενική είσοδο 10 ευρώ έβαλε στα εισιτήρια η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Με όλους τους παίκτες διαθέσιμους πλην του Τούτου και χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες». Άπαντες στο στρατόπεδο της γιαννιώτικης ομάδας έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης, καθώς αν δεν κερδίσουν τους Αγρινιώτες κινδυνεύει ο ΠΑΣ να μείνει νωρίς εκτός της διεκδίκησης της παραμονής. 

Χτες ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες του δούλεψαν πολύ πάνω στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και κυρίως στις μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση. Ο 50χρονος τεχνικός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα καθώς θα παίξουν σίγουρα οι Νάγκι, Σόρια και Κόντε, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες αλλαγές στη μεσαία γραμμή. Η επιστροφή του Κόντε θα δυναμώσει την επίθεση των Γιαννιωτών, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Τούρκος Ντεμίρ, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε πρόσφατα πατέρας.  

Ελπίδες επιστροφής για τον Τούτου

Εν τω μεταξύ, μπορεί ο Τούτου να υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ωστόσο ακόμα δεν έχει χάσει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι ενδεχομένως να προλάβει κάποια παιχνίδια των Play Out. 

Συγκεκριμένα, μετά από συζήτηση που έγινε ανάμεσα στο ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα με τους γιατρούς της Μπόχουμ, στην οποία ανήκει ο παίκτης και με τη σύμφωνη του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπευτική αγωγή τις επόμενες ημέρες και να αποφύγει το χειρουργείο. 

Μάλιστα, ο παίκτης εξετάστηκε από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη και εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι ίσως σφίξει τα δόντια και προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια των Play Out. Κι αυτό καθώς και ο ίδιος ο Τούτου ζήτησε να εξαντληθούν τα περιθώρια να αποφύγει το χειρουργείο. Αν όλα πάνε καλά και το γόνατο του Τούτου ανταποκριθεί στη θεραπευτική αγωγή δεν αποκλείεται ο Άγγλος μπακ χαφ να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 13 Απριλίου. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα προσεχή αποτελέσματα του ΠΑΣ Γιάννινα με Παναιτωλικό εντός και ΟΦΗ εκτός, καθώς ο παίκτης θα ρισκάρει τη συμμετοχή του μόνο σε περίπτωση που ο ΠΑΣ «καίγεται» για βαθμούς και παραμένει στη μάχη της παραμονής. 

Πήρε άδεια το Ε.Σ. «οι Ζωσιμάδες»

Το «πράσινο φως» πήρε χτες το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» από την ΔΕΑΒ για τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός με φιλάθλους στις εξέδρες, καθώς το νέο σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας του γηπέδου πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο νέος νόμος. Δηλαδή τοποθετήθηκαν και εγκρίθηκαν οι νέες κάμερες υψηλής ευκρίνειας.

Με το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας θα ελέγχονται πλέον όλοι οι χώροι στα γήπεδα. Εκτός από τις κερκίδες θα υπάρχουν κάμερες που θα ελέγχουν τις εισόδους από τα τουρνικέ, τα αποδυτήρια, τη φυσούνα, αλλά και μέχρι και τα μπουθ και τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Μαζί με το «Ζωσιμάδες» άδεια από τη ΔΕΑΒ πήραν και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας του Παναθηναϊκού, η OPAP Arena της ΑΕΚ και το «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη, ενώ χωρίς θεατές θα διεξαχθεί ο αγώνας Βόλος-Κηφισιά, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργούν οι κάμερες. Υπενθυμίζεται ότι είναι το τρίτο ματς που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές εξαιτίας της μη λειτουργίας καμερών μετά το Λαμία-ΑΕΚ και το Αστέρας Τρίπολης-Βόλος.

 Γενική είσοδος και με Παναιτωλικό

Την τιμολογιακή πολιτική που είχε στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας με ΟΦΗ και Ατρόμητο συνεχίζει και στα Play Out η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Τα παιδικά εισιτήρια για παιδιά έως 16 ετών (ημερομηνία γεννήσεως 2007 και μετά) έχουν τιμή 5 ευρώ. Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια έχουν τιμή 10 ευρώ και μόνο στα VIP υπάρχουν με 20 ευρώ και στα GOLD με 30 ευρώ.

Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα παρακαλεί για την έγκαιρη προσέλευση και προμήθεια των εισιτηρίων προς αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.