Νοκ-άουτ ο Καραχάλιος από τη «μάχη» της Κρήτης!

on .

PAS PROPONHSH 1 2 23

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα που επεφύλασσε η χθεσινή πρωινή προπόνηση για τον Θανάση Στάικο! Ο Ζήσης Καραχάλιος παρόλο που έβγαλε όλη την χθεσινή προπόνηση, στο τέλος αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και χθες το απόγευμα υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι δεν μπορεί να είναι στη διάθεση του Στάικου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ! 

Αντίστοιχα κόκκινο φως άναψε το ιατρικό επιτελείο και για την συμμετοχή του Φεντερίκο Τζίνο, ο οποίος ναι μεν είχε κάποιους μυϊκούς σπασμούς στη γάμπα και δεν υπήρχε κάποια ανησυχία και όλα έδειχναν ότι θα συμμετέχει στην σημερινή προπόνηση, ωστόσο αυτοί οι σπασμοί δεν έχουν υποχωρήσει και έτσι και αυτός βγαίνει νοκ-άουτ για τον αγώνα του Σαββάτου!

Στο περιθώριο των άσχημων νέων ο Θανάσης Στάικος δούλεψε χθες στην αμυντική τακτική σε συνεργασία αμυντικών και μέσων, στην αρχή παθητικά και μετά έγιναν παιχνίδια 7 εναντίον 7 και 11 εναντίον  11.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σωτήρης Νίνης μιας και δεν ήταν κάτι ανησυχητικό το πρόβλημα που προέκυψε την Τρίτη με τον τραυματισμό του.

Στο δίτερμα που είχε διάρκεια 20΄ έγινε στα ¾ του γηπέδου ο Στάικος δοκίμασε ως αντικαταστάτη του Τζίνο στο πρώτο δεκάλεπτο τον Λιάσο και στο δεύτερο τον Μπιλμπάο.  Μία πιθανή ενδεκάδα είναι Τσιντώντας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης Εραμούσπε, Λιάσος, Μπιλμπάο, Ριένστρα, Μορέιρα, Παμλίδης, Μπάλαν. Ο Κέβιν Ροσέρο ξεκίνησε τρέξιμο και έπιασε μπάλα και εφόσον πάει καλύτερα ίσως να είναι και στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα το πρωί στις 11 στο «Ζωσιμάδες» και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί (8:15) και στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί οδικώς για την Αθήνα όπου από εκεί θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Ηράκλειο.

 Στη Νέων οι Βρακάς και Λώλης

Στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Τάσο Θέο οι νεαροί Θωμάς Βρακάς και Νίκος Λώλης. 

Η Εθνική αρχίζει την προετοιμασία της για τους αγώνες στον γύρο Elite  του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στις 6,7 και 8 Φεβρουαρίου.

Υποψήφιος ο Μπάλαν

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για τον μήνα Ιανουάριο στην Super League διεκδικεί ο Κλαούντιου Μπάλαν. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στη σχετική λίστα μαζί με άλλους έξι παίκτες: Αραούχο (ΑΕΚ), Μανού Γκαρθία (Άρης), Μπακαμπού (Ολυμπιακός), Μανδάς (ΟΦΗ), Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ).

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, ενώ ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει στο vote.slgr.gr.