Πρώτο βήμα για τη Θύελλα Κατσικάς (0-2) τη Νέα Σελεύκεια

on .

KATSIKA

• Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Θύελλα Κατσικάς στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική επικρατώντας 0-2 της Νέας Σελεύκειας.

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα ήταν αυτή που από την αρχή έδειξε ότι πατάει καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ με πιο κλασική αυτή στο 45’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ψαρρά ο Πάνος έκανε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι στην επιστροφή της ο Λισγάρας έκανε το σουτ αλλά κατέληξε άουτ. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια με την Κατσικά να πιέζει για το γκολ το οποίο ήρθε στο 63’ όταν ο Βαρτζιώτης ανατράπηκε από τον Βάσιο με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Πάνος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-1. Από εκεί και πέρα η Θύελλα δεν πιέστηκε από τους γηπεδούχους και κρατούσε εύκολα το υπέρ της σκορ και στο 82’ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Καζαντσίδη να κάνει το τελικό 0-2. Η Κατσικά παίζει μεθαύριο, Τετάρτη 11 Μαΐου (16:00) στην έδρα της με την Α.Ε.Ξηροβουνίου.

Νέα Σελεύκεια (Αλέκος Καρύδης): Βενέτης, Βάσιος Α., Μήτσης, Μούστα (68’ Μάντζας), Μοναχός, Βάσιος Ε., Γιαννακός, Κυβράνογλου (79’ Ζήγος), Γαλάνης (79’ Γούσης), Γόγολος, Βασιλείου.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Αναστασίου, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας Ε., Πάνος, Τσουμάνης (56’ Καζαντσίδης), Βαρτζιώτης (70’ Μαρούλης), Πολυχρόνης, Κοντογιάννης (84’ Παπουτσής), Κατσίφας (84’ Ζήκος), Κολιούσης (56’ Γούλας).