Με Περέα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PEREA

• Με τον Περέα διαθέσιμο, ο οποίος απαλλάχθηκε χθες από το Πειθαρχικό Όργανο, θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι (6 μ.μ.) με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ένα νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Ηρακλή Μεταξά, με τον τραυματισμό του Ποζνάσκι.

Ο Ηρακλής Μεταξάς και οι ποδοσφαιριστές του έχουν εστιάσει στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη νίκη στα play off μιας και μέχρι τώρα ο ΠΑΣ μετράει μόνο τρεις ισοπαλίες με Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό, παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σχεδόν σε όλους τους αγώνες. Ο 54χρονος προπονητής παρακολούθησε από την τηλεόραση το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα το απόγευμα της Τετάρτης και γνωρίζει πως και τι χρειάζεται ώστε να αντιμετωπίσει τα ατού της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στη χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Λουίς Ποζνάνσκι.

Ο Γερμανοπολωνός αριστερός μπακ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και εν συνεχεία θεραπεία. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο το πρωί και η συμμετοχή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ κρίνεται ως αμφίβολη. Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Σνάιντερ.

Ο Γερμανός δεν προπονήθηκε ούτε χτες, φαίνεται όμως ότι θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ καθώς δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό, παρά μόνο σπασμούς στο νεύρο.

Ο Ντομίνγκεθ έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης και στη συνέχεια προτιμήθηκε να ξεκουραστεί μιας και είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ο Μίνα μπήκε και αυτός στο πρόγραμμα χωρίς όμως να το βγάλει ολόκληρο. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Κόντε, Μορέιρα και Σούλης.

Μετά το αρχικό ζέσταμα το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11:00, ενώ μετά το τέλος της στις 12:30 ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και όσα συνέβησαν κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Απαλλάχθηκε ο Περέα

Τον πρώτο σκόρερ και το βασικό επιθετικό του όπλο θα έχει στη διάθεσή του ο Ηρακλής Μεταξάς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί ο Κολομβιανός επιθετικός απαλλάχθηκε χτες από τις κατηγορίες για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Συγκεκριμένα, το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League στη χθεσινή του συνεδρίαση απάλλαξε τον Περέα από όλες τις κατηγορίες που τον βάρυναν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκθέτοντας με αυτόν τον τρόπο τον διαιτητή Καραντώνη για όσα ανέγραψε στο Φύλλο Αγώνα, αλλά και τον παρατηρητή του αγώνα για όσα έγραψε στην έκθεσή του.