Πέρασε (1-2) η Κόνιτσα από το Ροδοτόπι

on .

konitsa

• Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για τον Α’ Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας η Πίνδος κέρδισε 1-2 το Ροδοτόπι. Η ομάδα του Στέλιου Σιώτα άνοιξε το σκορ στο 10’ όταν ο Μουρεχίδης πάτησε τη μπάλα στον Λάμπρου, αυτός με τακουνάκι την έδωσε στον Κίτσο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Βάσιου κάνοντας το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Ροδοτόπι κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα στο 47’΄με τον Αβντιλάι να εκτελεί φάουλ και ο Βλάχος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζηρούμπη ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι «άνοιξε» με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες. Η Κόνιτσα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 60’ με τον Πεπόνη να κάνει τη σέντρα και ο Σιώτας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Κόλλιας-Παύλου)
Ροδοτόπι: Βάσιος, Γκρέμος (86’ Οικονόμου), Θανάσης (65’ Πασχάλης), Πάικας, Μπάφας, Ταμπούρας (72’ Γερούκαλης), Αβντιλάι, Μάντζαρης, Βλάχοςς, Γεωλδάσης, Κίτσης (86’ Ντεμίρης).
Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Πεπόνης, Ρούστα, Λάμπρου, Μήτσος, Βλάχος Π., Κίτσος (66’ Χαλούλος), Κυρτζόγλου (54’ Σιώτας), Λάμπρου Ν. (87’ Σπανός), Δημόπουλος (87’ Σπανός Β.), Μουρεχίδης.