Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη

on .

PAS 18 11

• Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Άρη (7.30 μ.μ) στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης.

Μετά το χθεσινό ρεπό που πήραν από τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά, οι ποδοσφαιριστές της γιαννιώτικης ομάδας θα μπουν από σήμερα σε προπονητικούς ρυθμούς και είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση (11 π.μ.) στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ανατολής.
Άπαντες στο στρατόπεδο των Γιαννιωτών έχουν την προσοχή τους σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με τους «Κίτρινους» με στόχο να μπορέσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να δείξουν ότι η βαριά ήττα (4-1) στο φιλικό παιχνίδι καλοκαιρινής προετοιμασίας που έγινε στο ίδιο γήπεδο ήταν ένα πάθημα που τους έγινε μάθημα.

Επιστροφή των διεθνών
Στη διάθεση του 54χρονου ομογενή προπονητή θα τεθούν για την αναμέτρηση του Σαββάτου ο Διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Μανώλης Σάλιακας αλλά και οι Διεθνείς ποδοσφαιριστές με την Εθνική Ελπίδων Αλέξανδρος Λώλης και Άγγελος Λιάσος, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και προετοιμάζονται για το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Ένα ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα σε παιχνίδια με ομάδες όπως ο Άρης, ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει μίας ακόμη δύσκολης αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ζωσιμάδες (27/11) όπου ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί ως αντίπαλο τον πρώην προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη.
Με τη νίκη επί του Παναιτωλικού με το εμφατικό 3-0 το κλίμα στις τάξεις της ομάδας της Ηπείρου είναι κάτι παραπάνω από καλό και με ανεβασμένη ψυχολογία.
Ο ΠΑΣ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 5η θέση, στην οποία έφτασε με φοβερή προσπάθεια και κυρίως με σωστό αμυντικό προσανατολισμό . Βέβαια, χωρίς να παίζει το ποδόσφαιρο κατοχής και δημιουργίας όπως έκανε πέρυσι αλλά αυτό για την ώρα δεν φαίνεται να προβληματίζει τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά αφού τα αποτελέσματα και κυρίως οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε και σε αυτό ο ΠΑΣ παίρνει σχεδόν άριστα.

Μεμονωμένα εισιτήρια για ΑΕΚ ή πακέτο για ΑΕΚ και Βόλο
Τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τη διευκρίνηση ότι τα εισιτήρια μεμονωμένα για αυτό το παιχνίδι θα πωλούνται αποκλειστικά από τα γραφεία στο ΠΕΑΚΙ ενώ μέσω VIVA θα πηγαίνουν πακέτο με το εισιτήριο του αγώνα με τον Βόλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten Ελλάδας και τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», το ΣΑΒΒΑΤΟ 27/11 στις 19.30.
Για τον αγώνα Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται αποκλειστικά στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ:
ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 30€
ΘΥΡΑ 9 -> 20€
ΘΥΡΑ 3VIP -> 40€
ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 50€
Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2005 και μετά) για τις θύρες 6 & 9 -> 10€
Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι: ΠΕΜΠΤΗ 18/11/21 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/11/21 από 10:00 έως 17:00 ΔΕΥΤΕΡΑ 22/11/21 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/11/21 από 10:00 έως 20:00
Μέσα από τη VIVA.gr στο σύνδεσμο https://www.viva.gr/tickets/festival/sports θα είναι διαθέσιμα εισιτήρια μόνο σε πακέτο με τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο με τις τιμές των πακέτων να διαμορφώνονται ως εξής:
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ (27/11/21) & Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (11/12/21)
ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 45€
ΘΥΡΑ 9 -> 30€
ΘΥΡΑ 3VIP -> 55€
ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 70€
Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2005 και μετά) για τις θύρες 6 & 9 -> 15€