Πλούσιο αγωνιστικό διήμερο στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων

on .

VIKOS G ETHNIKI

Δυνατά παιχνίδια μπάσκετ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Συνολικά θα γίνουν επτά παιχνίδια, με τον Θρύλο Ιωαννίνων να αντιμετωπίζει αρχικά τον Ιόνιο σε αγώνα για την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ το IBC υποδέχεται τον Πρωτέα Γρεβενών σε ματς για την Β’ Εθνική και ο Βίκος την Αστράκα σε παιχνίδι για την Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Παράλληλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνες για τα πρωταθλήματα των Τμημάτων Υποδομών και έχει ως εξής: Σήμερα, Σάββατο: Ανδρών – Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ (16.15): Θρύλος Ιωαννίνων – Ιόνιος. Προμίνι 2009 (18.30): IBC – Αίας Περιβλέπτου. Αύριο, Κυριακή: Προμίνι 2009 (09.00): IBC – ΑΓΣΙ. Προμίνι 2009 (11.15): ΑΓΣΙ (Β) – Παραμυθιά. Παίδων (13.30): IBC – Σπάρτακος. Ανδρών – Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ (20.00): Βίκος – Αστράκα.

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Με Πρωτέα Γρεβενών το IBC, εκτός με Μελίκη ο ΑΓΣΙ
Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν, αύριο, IBC και ΑΓΣ Ιωαννίνων απέναντι σε Πρωτέα Γρεβενών και Μελίκη αντίστοιχα. Το IBC υποδέχεται αύριο στις 5 μ. μ τον Πρωτέα Γρεβενών, ενώ την ίδια ώρα ο ΑΓΣ Ιωαννίνων φιλοξενείται από τη Μελίκη.

Ιδανικά με δυο νίκες κόντρα σε Αλμυρό και Καναλάκι έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα για Βίκο-Σπάρτακο Ιωαννίνων που υποδέχεται αύριο για τον 4ο Όμιλο στις 5 μ .μ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας τον Γ.Σ Αμπελώνα.\