Κ19 ΠΑΣ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

on .

k19

Σε ένα δυνατό παιχνίδι η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ο αγώνας είχε ένταση και πάθος κυρίως στο δεύτερο μέρος και με τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο μέρος και στο 3’ ο Ρίζος έκανε τη σέντρα, ο Πάνος από καλή θέση την κεφαλιά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 19’ ο Πάνος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα χέρια του Γραμματικάκη. Οι Γιαννιώτες διαμαρτυρήθηκαν στο 28’ για πέναλτι στον Γερονικολό ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 29’ ο Κουτσάκης έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Γραμματικάκης μπλοκαρε τη μπάλα.
Στο 43’ ο Γερονικολός μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 55’, όταν ο Γκρέστας έκανε τη σέντρα, ο Πήλιος έκανε την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 61’ από σέντρα του Αντεσίνα, ο Ανανιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Γκρέστα στο 66’.
Ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι στο 73΄σε ανατροπή του Πήλιου με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή. Η απόφαση δεν άλλαξε και στο 75’ ο Ρίζος ανέλαβε την εκτέλεση του στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μη έχοντας να χάσουν τίποτα βγήκαν μπροστά και στο 88’΄ισοφάρισαν σε 1-1 όταν ο Μιχόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάσκαρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρακά.
Διαιτησία: Μαγγιώρος (Γκέλης-Τσάντας). Άφησε με δικαιολογημένα παράπονα και τις δύο ομάδες.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος (85’ Τσιούτσιος), Ρίζος, Γωγουβίτης, Ντόντης, Μπέλλος (46’ Τσίρης) Γερονικολός (46’ Γκρέστας), Κουτσάης, Φερεντίνος (69’ Σάλο), Πάνος (46΄ Τσέλιος), Ζώνιος.
Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης, Γουσέτης (46’ Λάσκαρης), Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς (83’ Ντάικο), Θεοδωρίδης, Προύντζος (83’ Καπέρδας), Ζούγλης (46’ Αντεσίνα), Ανανιάδης, Κωστέας, Μιχόπουλος Αντωνάκης (59’ Τσιράκης).