Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι, Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ 0-1

on .

kypello ellados

• Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδος ο Αχέρων Καναλακίου που κοίταξε στα μάτια τον νωχελικό ΟΦΗ στο ματς της Ε’ φάσης του θεσμού αλλά ηττήθηκε με σκορ 0-1 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Πρόεδρος του Αχέροντα Καναλακίου Χρ. Λουκούμης βράβευσε τον προπονητή Νίκο Νιόπλια για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στα αγωνιστικά, στο 24’ ο Καμάου του ΟΦΗ βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Παπανίκου και ο διαιτητής Τζήλος καταλόγισε πέναλτι. Ο Καστάνιος στο 25’ ευστόχησε στο πέναλτι και έκανε το 0-1. Το Καναλάκι μπήκε αποφασισμένο στην επανάληψη να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει θέματα στην περιοχή του ΟΦΗ.
Στο 69’ ο Βλάχος απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Καμάου εντός περιοχής αλλά η συνέχεια ανήκε στο Καναλάκι. Στο 78’ ο Εμβραΐζογλου έκανε τη σέντρα, αφού είχε βγει ο Βατερμαν εκτός εστίας, αλλά ο Βέρμπης με κεφαλιά προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 87’ από σέντρα του Κωνσταντίνου, ο Εμβραίζογλου έστειλε εντός πειροχής άουτ τη μπάλα και στο 88’ ο Ζδράβος αστόχησε με κεφαλιά εξ επαφής από σέντρα του Κυριάκη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση. Η ομάδα του Τζιάρρα αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα αύριο εκτός τον Παναιγιάλειο.
Διαιτησία: Τζήλος(Λιόντος- Καλαμπόκης)
Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Bλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππίας, Παπανίκου (50’ Κυριάκης), Ζδράβος, Φράγκος, Πότσης (72’ Εμβραΐζογλου), Γεωργίου (72’ Κωσταμένας), Βέρμπης, Τσούτσης (50’ Βασιλειάδης).
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Γκαγιέχος (46’ Λυμπεράκης), Ναμπί (59’ Γρίβας), Σελίμοβιτς (46’ Μεγιάδο), Φαν Ντούινεν (59’ Νέιρα), Καμάου, Καστάνιος.

Αποστολή στη Πρέβεζα: Ν. Γιωτίτσας- Χρ. Καλύβας