Και με τη βούλα στον ΠΑΣ Σνάιντερ και Σούλης

on .

PAS GIORTH 55 XRONIA 11 7 21
Σε δύο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε το Σαββατοκύριακο ο ΠΑΣ Γιάννινα, ανεβάζοντας στις πέντε τις μέχρι τώρα καλοκαιρινές μεταγραφές.
Ανακοινώθηκαν επίσημα ο τερματοφύλακας Σούλης και ο Γερμανός επιθετικός Σνάιντερ. Σήμερα στα Γιάννινα κι ακόμα ένας παίκτης που θα αποτελέσει την έκτη μεταγραφή. Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας του Γ. Χριστοβασίλη με τον Κόντε. Φαντασμαγορικό πάρτι το Σάββατο στο «Ζωσιμάδες», ανακοινώνονται σήμερα οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.
Δύο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με ποδοσφαιριστές που προπονούνταν τις τελευταίες ημέρες με τη γιαννιώτικη ομάδα. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Βασίλη Σούλη που θα καλύψει το κενό του Χουτεσιώτη και τον Γερμανό επιθετικό Γιαν Μαρκ Σνάιντερ. Συνολικά ο ΠΑΣ έχει κάνει μέχρι τώρα πέντε μεταγραφές: τον Παναγιώτη Τριάδη, τον Καραχάλιο, τον Καραγιάννη, τον Σούλη και τον Σνάιντερ. 
 Αντι-Χουτεσιώτης ο Σούλης
Πρώτα χρονικά ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η μεταγραφή του Βασίλη Σούλη, χωρίς πάντως να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σούλης σημείωσε ότι: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ιστορικού ΠΑΣ Γιάννινα και εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας». Είναι γεννημένος στις 7 Δεκεμβρίου του 1994 στην Πάτρα και είναι πανύψηλος καθώς αγγίζει τα δύο μέτρα (1,99 μέτρα). Ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία από τη Θύελλα Πατρών και το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στη Δόξα Μανωλάδας. Τον Ιανουάριο του 2016 τον πήρε ο ΠΑΟ Βάρδας, με τον οποίο έκανε εξαιρετικό εξάμηνο. Έτσι η Παναχαϊκή έστρεψε πάνω του το ενδιαφέρον της και τον απέκτησε τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Έμεινε 3,5 χρόνια στην πατρινή ομάδα και είχε 48 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή στον Πλατανιά, όμως είχε μόλις 5 συμμετοχές στην ομάδα των Χανίων καθώς το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω κορωνοϊού. Την περασμένη σεζόν επέστρεψε τον Σεπτέμβριο στην Παναχαϊκή, όμως είχε μόλις 7 συμμετοχές καθώς έχασε τη θέση του βασικού.
Γερμανική ενίσχυση στην επίθεση
Ο 27χρονος Γερμανός επιθετικός δοκιμάστηκε στις προπονήσεις και ικανοποίησε τον Ηρακλή Μεταξά που ήταν αυτός που έδωσε και το οριστικό οκ στο να γίνει η μεταγραφή.
Ο Σνάιντερ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Χαρακτηριστικά ο Γερμανός σημείωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την πρόκληση να αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά εκπληρώνοντας όλους μας τους στόχους και υγεία για όλο τον κόσμο».
Ο Γιαν Μαρκ Σνάιντερ είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 1994 στο Αμβούργο, έχει ύψος 1,78 μέτρα, αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης και είναι δεξιοπόδαρος. Ο Σνάιντερ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της γενέτειρας του, του Αμβούργου και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Μπλανκενέζε, με την οποία σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Άιντραχτ Νόρντερστεντ και Χάλστενμπεκ. Το καλοκαίρι του 2015 ο Σνάιντερ πήρε μεταγραφή στη δεύτερη ομάδα της Σέντ Πάουλι, με την οποία είχε τέσσερις γεμάτες σεζόν με 85 συμμετοχές, 37 γκολ και 22 ασίστ. Ενδιάμεσα προωθήθηκε και στην πρώτη ομάδα της Σεντ Πάουλι και είχε 27 συμμετοχές και 2 γκολ στην Μπουντεσλίγκα 2.Tελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Γιαν Ρέγκενσμπουργκ, με την οποία είχε 32 συμμετοχές την τελευταία διετία, έχοντας πετύχει δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. 
Έρχεται η έκτη μεταγραφή
Μετά τους Σούλη και Σνάιντερ, σειρά παίρνουν και οι επόμενες μεταγραφές. Δεν αποκλείεται πάντως η έκτη μεταγραφή να είναι ο Χουάν Περέα. Ο 21χρονος Κολομβιανός επιθετικός αγωνίστηκε την περσινη χρονιά στο Βόλο όντας δανεικός από τον Παναθηναϊκό και σημείωσε 3 γκολ σε 31 συμμετοχές με τους Βολιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Περέα θα έρθει ως ελεύθερος και όχι με μορφή δανεισμού.
Την άφιξη του ποδοσφαιριστή στα Ιωάννινα αποκάλυψε ο Γιώργος Χριστοβασίλης με αποκλειστικές του δηλώσεις στον «Π.Λ», σημειώνοντας ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές.
 Δίαυλος επικοινωνίας Χριστοβασίλη-Κόντε
Την ύπαρξη επαφής και απευθείας συνομιλιών με τον Ισπανό επιθετικό Πέδρο Κόντε επιβεβαίωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο μεγαλομέτος των Γιαννιωτών αποκάλυψε στον στον «Π.Λ» ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας, αλλά είναι νωρίς να ειπωθεί κάτι σίγουρο καθώς προς το παρόν ο Ισπανός γκολτζής ψάχνει ομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σε περίπτωση όμως που δεν συμβεί αυτό, θα προτιμήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που αποτελεί τον διακαή πόθο των Γιαννιωτών φιλάθλων.
 Φαντασμαγορικό πάρτι στο «Ζωσιμάδες»
Ένα μαγικό και φαντασμαγορικό πάρτι που κράτησε σχεδόν 10 ώρες στήθηκε το Σάββατο στο «Ζωσιμάδες» από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα για να γιορτάσουν τα 55α γενέθλια του Άγιαξ της Ηπείρου. 
Από τις 18:00 οι οπαδοί του ΠΑΣ συγκεντρώθηκαν στον Σ.Φ.  και άρχισαν να στήνουν το δικό τους πάρτι. Συνθήματα, καπνογόνα και πυρσοί συνέθεταν το σκηνικό και προμήνυαν τι θα επακολουθούσε μέσα στο γήπεδο όταν θα έπεφτε το σκοτάδι. Ένα μεγαλο πανό τοποθετήθηκε στην είδοδο της θύρας 3 για τα 55 χρόνια του ΠΑΣ. 
Έξω από το «Ζωσιμάδες» βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ο προπονητής Ηρακλής Μεταξάς και οι ποδοσφαιριστές Σιόντης, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Πίρσμαν, Μιλιντσεάνου, Μπρένερ, Ντομίνγκεθ και Εραμούσπε. Όλοι οι παραπάνω πήραν θέση στη συνέχεια στα επίσημα του Εθνικού Σταδίου και παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό σόου που ακολούθησε. Περίπου στις 22:30 oι οπαδοί συντονισμένα έπιασαν θέσεις γύρω-γύρω από το ταρτάν του γηπέδου φωνάζοντας συνθήματα και όταν δόθηκε το σύνθημα από τη θύρα 10 έγινε η νύχτα μέρα ανάβοντας πυρσούς περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του Εθνικού Σταδίου, φωνάζοντας ταυτόχρονα συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.
 Σήμερα τα εισιτήρια  διαρκείας
Εν τω μεταξύ, σήμερα θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα οοι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν 2021-2022, κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος, Γιώργος Χριστοβασίλης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τιμές που θα ισχύσουν θα είναι 200 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα και 150 ευρώ για τις θύρες 9 και 10 στην παλιά σκεπαστή, όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί. Φυσικά με τα μέχρι στιγμής δεδομένο η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο για όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει από covid-19.
Οι Γιαννιώτες φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία να επιστρέψουν στις κερκίδες. Φυσικά δεν παραγνωρίζεται το γεγονός ότι η περσινή χρονιά είχε μηδενικά έσοδα για την ΠΑΕ από τα εισιτήρια, ωστόσο οι τιμές στα διαρκείας θα πρέπει να είναι προσιτές για το βαλάντιο του μέσου φίλαθλου, ενώ θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη και για όσους είχαν διαρκείας το 2019-2020 που έγινε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω πανδημίας, αλλά και τι θα γίνει σε περίπτωση νέου lockdown.