Κλείνει η μεταγραφή του Γερμανού Σνάιντερ

on .

PAS 55 XRONIA 8 7 21

• Ένα βήμα πριν την τέταρτη μεταγραφή του βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί ο Γιαν Μαρκ Σνάιντερ.

Ο 27χρονος Γερμανός επιθετικός συμμετείχε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και φαίνεται πως ικανοποίησε τον Ηρακλή Μεταξά και το τεχνικό επιτελείο. Πέρασε από εργομετρικά τεστ και χτες από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα η απόκτησή του.

Το βιογραφικό του Σνάιντερ
Ο Γιαν Μαρκ Σνάιντερ είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 1994 στο Αμβούργο, έχει ύψος 1,78 μέτρα, αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης και είναι δεξιοπόδαρος.
Η μεταγραφή του Σνάιντερ δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα σταματάει να κοιτάει την περίπτωση του Πέδρο Κόντε. Ο 33χρονος Ισπανός επιθετικός, που είναι ο διακαής πόθος των φιλάθλων, έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στα Γιάννινα που αγάπησε και αγαπήθηκε μετά τα χρόνια που πέρασε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Με απουσίες η προπόνηση
Με διπλές προπονήσεις συνεχίστηκε χτες η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ποδοσφαιριστές το πρωί δούλεψαν επάνω στην τακτική σε συνδυασμό με ασκήσεις αντοχής αερόβιας μορφής. Το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής τακτικής και παιχνίδια σε μικρό χώρο.
Απόντες από το απογευματινό πρόγραμμα ήταν οι Σιόντης, Σάλιακας και Πανουργιάς, ενώ ο Πίσμαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα γίνει μόνο πρωινή προπόνηση.
Το μεσημέρι της Κυριακής ο ΠΑΣ θα αναχωρήσει για την Αθήνα και από εκεί η ομάδα θα μεταβεί αεροπορικώς στην Πολωνία, με τελικό προορισμό το Κίελτσε, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η ΠΑΕ για τα γενέθλια του ΠΑΣ Γιάννινα
Με ένα επετειακό γραφιστικό σχέδιο γιόρτασε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα χτεσινά γενέθλια του ΠΑΣ Γιάννινα που έγινε πλέον 55 ετών.
Η ανάρτηση στα social media είχε τον αριθμο 55 με φόντο τη θρυλική ομάδα της δεκαετίας του 1970 που ονομάστηκε ο Άγιαξ της Ηπείρου, ενώ υπήρχε και φωτογραφία με κατάμεστο το Ζωσιμάδες στις παλιές ένδοξες εποχές που στο Εθνικό Στάδιο δεν έπεφτε καρφίτσα.
Στη λεζάντα του ποσταρίσματος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έγραφε:
55 Χρόνια Μία Πόλη..
55 Χρόνια Μία Οικογένεια..
55 Χρόνια Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
55 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας..
Υπενθυμίζεται ότι αύριο το απόγευμα στις 18:00 οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζουν στο Ζωσιμάδες τις δικές τους εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την ίδρυση της γιαννιώτικης ομάδας.