Με μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται το 27ο Ηπειρωτικό «ΙΚΤΕΟ Αutotest» Ράλλυ

on .

27o hpeirotiko syntypou
• Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιείται σήμερα και αύριο το 27ο Ηπειρωτικό «ΙΚΤΕΟ Autotest» Ράλλυ.
Χθες σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της ΕΛΕΤΑ Χρήστος Σαρηγιαννίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός αυτό και ευχαρίστησε τους αγωνιζόμενους, το μεγάλο  ΙΚΤΕΟ Autotest, την Περιφέρεια Ηπείρου, τους δήμους Ιωαννιτών και Δωδώνης για τη συνδιοργάνωση και όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «βάζουν πλάτη για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση».  
Στο γεγονός ότι μια σημαντική αθλητική διοργάνωση συνεχίζεται παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες, εστίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Κώστας Σιαράβας, ο οποίος ευχήθηκε καλό αγώνα στα πληρώματα και συνεχάρη όλους όσοι βοηθούν. Σημείωσε, επίσης, ότι πρόκειται για μια διοργάνωση, που και την τοπική οικονομία βοηθά, και στην τουριστική προβολή της περιοχής συμβάλλει, κάτι που υποχρεώνει την Περιφέρεια Ηπείρου να στηρίζει το Ηπειρωτικό Ράλλυ αδιάλειπτα.
Αρωγός του αγώνα είναι και το ΠΕΑΚΙ, στις εγκαταστάσεις του οποίου θα βρίσκεται το Service Park. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Παντελής Κολόκας τόνισε τη στήριξη γενικότερα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κάτι που αποδεικνύεται και από την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. «Ελπίζουμε αυτή η μερική επιστροφή στην κανονικότητα θα συνεχιστεί για να συνεχιστούν και οι διοργανώσεις αγώνων», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Με χθεσινή της απόφαση (ορθή επανάληψη) η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα διακοπής της κυκλοφορίας σε οδούς από τους οποίους θα διέλθει το Ράλλυ. Συγκεκριμένα σήμερα από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. στην επαρχιακή οδό Κόντσικας – Μαρμάρων και εν συνεχεία στο τμήμα της οδού Μαρμάρων-Σταυρακίου. Αύριο από 8.30 π.μ. έως 4.30 μ.μ. στο τμήμα από τη διασταύρωση προς Κοσμηρά και προς Δωδώνη της Ε.Ο. (17) έως την είσοδο Δραμεσιών. Επίσης από 9.00 π.μ. έως 5 μ.μ. από την έξοδο της Εγνατίας οδού προς Πολύγυρο έως τη διασταύρωση προς Δραμεσιούς.