Οριστικά χωρίς Κρίζμαν αύριο κόντρα στον Ατρόμητο

on .

 KRIZMAN PAS 1

• Στην τελική ευθεία μπήκε από χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα των play out με αντίπαλο τον Ατρόμητο το απόγευμα του Σαββάτου (20/03, 7:30 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες». Οριστικά χωρίς τον Κρίζμαν οι Γιαννιώτες, στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε ο Λιάσος.
Μια ημέρα μετά την επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη, ο Σάντι Κρίζμαν αντιμετώπισε χτες εκ νέου πρόβλημα και ενοχλήσεις στη γάμπα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πρόγραμμα. Ως εκ τούτου ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να ρισκάρει τη συμμετοχή του και οριστικά ο Κροάτης επιθετικός τέθηκε νοκ άουτ από την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου. Έτσι ο Κρίζμαν προστέθηκε στις δεδομένες και γνωστές απουσίες των τραυματιών Σιόντη και Οικονομόπουλου.
Μετά την αρχική προθέρμανση με μικρά σπριντ, το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αρκετή δουλειά πάνω στο build up με παιχνίδι 10 εναντίον 10, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις επιθετικής τακτικής 10 εναντίον 6. Ένα απρόοπτο του χτεσινού προγράμματος ήταν ο τραυματισμός του Εραμούσπε που έσκισε το πηγούνι με αποτέλεσμα να δεχτεί επί τόπου τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα χωρίς ωστόσο η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ο Οικονομόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σιόντης συνέχισε τη θεραπεία του και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται δύσκολο να προλάβει να παίξει σε κάποιο παιχνίδι στα play out. Η προετοιμασία του ΠΑΣ ολοκληρώνεται σήμερα στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ και ακολούθως ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανακοινώσει την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στην Εθνική Ελπίδων ο Λιάσος
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Άγγελος Λιάσος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα έφεραν την επιβράβευση με την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων. Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Γιάννης Γκούμας κάλεσε τον 21χρονο μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα για τον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO 2023 με αντίπαλο την Κύπρο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου και ώρα 17:30 στο «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Έτσι μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Λιάσος θα αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.
Αναλυτικά οι 26 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Γκούμας είναι οι εξής: Τζολάκης (Ολυμπιακός), Μανδάς (Ατρόμητος), Χριστογεώργος (Παναθηναϊκός), Σταμούλης (Λαμία), Ζαγαρίτης (Πάρμα), Διαμαντής (ΟΦΗ), Τσαούσης (Σπάρτακ Τρνάβα), Κωνσταντόπουλος (Παναιτωλικός), Κόκοβας (Καρνίβα), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Χριστόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Λύρατζης (ΠΑΟΚ), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Σαρδέλης (ΑΕΚ), Σουρλής (Ολυμπιακός), Θυμιάνης (Ξάνθη), Λιάσος (ΠΑΣ Γιάννινα), Τσιγγάρας (ΠΑΟΚ), Μπότος (Go Ahead Eagles), Πινακάς (Λάρισα), Χριστόπουλος (ΑΕΚ), Εμμανουηλίδης (Φορτούνα Σιτάρντ), Κούτσιας (ΠΑΟΚ), Μαχαίρας (ΑΕΚ), Γρίβας (ΟΦΗ), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός).
Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ελπίδων έχει κληρωθεί στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αντιπάλους την Κύπρο, το Λιχτενστάιν, τη Λευκορωσία, την Ισλανδία και την Πορτογαλία.