Και τώρα η σειρά της Παναχαϊκής!

on .

PAS GIANNINA LOGO

Το Κύπελλο και τη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού άφησαν πίσω τους οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς έχουν πλέον στρέψει την προσοχή τους στην κυριακάτικη (12/01, 3:15 μ.μ.) αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στο «Ζωσιμάδες» για την 12η αγωνιστική της Super League 2.
Η γιαννιώτικη ομάδα διανύει περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος και εκτός από τις νίκες που παίρνει παίζει και καλό ποδόσφαιρο, κάτι που έκανε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παρά τις νίκες και τα σερί ο Γιαννίκης και οι παίκτες του παραμένουν προσγειωμένοι, γνωρίζοντας ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και το κυριότερο ότι τα πάντα θα κριθούν στη διαδικασία των play off. 
Μετά τη νίκη κόντρα στους «πράσινους» ο ΠΑΣ έχει παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στην Παναχαϊκή και ψάχνει ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στους Πατρινούς στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Super League 2. 
Οι Γιαννιώτες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο αήττητοι με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες σε σύνολο 11 αγώνων και θέλουν να μπουν δυναμικά και στο ξεκίνημα του δευτέρου. Στο κυριακάτικο ματς αναμένεται να επιστρέψει και ο Νικολιάς που ήταν στην 20αδα του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, όμως αποκλείστηκε από την τελική 18αδα, οπότε αυξάνονται οι διαθέσιμες επιλογές του Γιαννίκη.

Στις 15 Ιανουαρίου η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ
Σε αναγκαστική αλλαγή πλάνων θα προχωρήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς η διοργανώτρια του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΠΟ και συγκεκριμένα η Επιτροπή Κυπέλλου, άλλαξε την ημερομηνία της ρεβάνς του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα.
Αρχικά το παιχνίδι είχε οριστεί για την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου ωστόσο μετά την αναβολή του προχθεσινού αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ και τον ορισμό του στις 15 Ιανουαρίου η ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό του επαναληπτικού αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα για την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 17:15. 
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μετά το ματς με την Παναχαϊκή και πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΣ θα παίξει τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ και θα παλέψει για την πρόκριση. 

 

 

Γενίκη είσοδος 10 ευρώ
Την καθιέρωση γενικής εισόδου φαίνεται ότι πάει να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι όπως και το κυριακάτικο με αντίπαλο την Παναχαΐκή θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ σε όλες τις θύρες.
Φυσικά εξαιρούνται τα παιδικά εισιτήρια που έχουν τιμή 5 ευρώ, ενώ στα VIP η τιμή θα είναι 15 ευρώ. Τα εισιτήρια θα διατίθενται σήμερα Παρασκευή από τις 09:00 και έως τις 17:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, ενώ την Κυριακή ανήμερα του αγώνα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια έξω από το «Ζωσιμάδες» από τις 11:00 το πρωί και μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 15:15.