Χωρίς «5» ο ΠΑΣ προετοιμάζεται για τον «τελικό» με Λεβαδειακό

on .

PAS PROPONHSH 28 3 19

• Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κρίσιμης αυριανής (30/03, 5:15 μ.μ.) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά για την 26η αγωνιστική της Super League.
Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν στην ομάδα της Ηπείρου και μάλιστα προστέθηκε ένα ακόμα, ο τραυματισμός του Λέο, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και χτες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Συνολικά εκτός προπονήσεων ή σε ατομικά προγράμματα βρίσκονται 6 ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός του γνωστού τραυματία Σιόντη, χτες δεν προπονήθηκε ούτε ο Λίλα, ενώ ατομικό ακολούθησαν και οι Ξύδας και Σκόνδρας. Οι τέσσερις αυτοί εννοείται ότι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπως και ο Λέο που από ότι φαίνεται θα χάσει την κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Αντίθετα, ο Κρίζμαν έκανε χτες ατομικό αλλά θα είναι στην αποστολή. Βέβαια το πιθανότερο μετά από 1,5 μήνα απουσίας είναι ότι ο Κροάτης θα καθίσει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Παρά τους δυνατούς ανέμους που έπνεεαν κατά τη διάρκεια της χτεσινής προπόνησης, ο Γιάννης Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΣ στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, αλλά και σε ασκήσεις αντοχής.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δοκίμασε διάφορα συστήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας παράλληλα και αλλαγές προσώπων όταν το σύστημα το απαιτούσε, ωστόσο το πιθανότερο είναι να παρατάξει τον ΠΑΣ με 3-5-2 και τριάδα στόπερ στην άμυνα.
Ο Κρητικός προπονητής του ΠΑΣ έδινε χτες συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να μην χαλάει η συνοχή της ομάδας. Μετά το εσωτερικό οικογενειακό δίτερμα, ακολούθησε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης και εξάσκηση πάνω στις στημένες φάσεις.
Μια πιθανή ενδεκαδα για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είναι: Μιχαήλ Ν., Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Μιχαήλ Α., Κάργας, Τζημόπουλος, Κάστρο, Νικολιάς, Πάντελιτς, Αθανασιάδης, Μάνος.
Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ και ακολούθως ο Πετράκης θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή, η οποία το μεσημέρι θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λιβαδειά.

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος
Τον διεθνή διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο από τα Δωδεκάνησα όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία. Ο Σιδηρόπουλος είχε οριστεί στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ με τη Λάρισα για την 25η αγωνιστική, ωστόσο είχε δηλώσει τραυματισμό με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη.
Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι ο Κούλα Χασάν από την Ξάνθη και ο Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ από την Ανατολική Αττική και τέταρτος ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτριος Μπερσής από την Αρκαδία.