Γ’ ΕΘΝΙΚΗ:Αεράτη νίκη των Σερβιανών

on .

serviana

Αποστολή στα Γρεβενά:Νίκος Γιωτίτσας

 

• Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Θρίαμβος Σερβιανών πέρασε σαν σίφουνας από τα Γρεβενά με σκορ 0-4, ανέβηκε στους 13 βαθμούς και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 με τον πιο ιδανικό τρόπο.
Η αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι αφεντικό θα είναι ο Θρίαμβος Σερβιανών.
Τα Γρεβενά Αεράτα ήταν ιδιαίτερα ευάλωτα στο αμυντικό κομμάτι και το γεγονός ότι έμειναν με παίχτη λιγότερο πριν το ημίχρονο έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των Σερβιανών.
Στο πρώτο, ιδιαίτερα, εικοσάλεπτο ο Θρίαμβος ήταν «χάρμα ιδέσθαι». Στο 4’ ο Κωσταμένας έκανε το σουτ με τον Γαβρίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Ο χορός των τερμάτων για τα Σερβιανά άνοιξε στο 5’ με τον Μπλέτσα να κάνει με έξοχο πλασέ το 0-1.
Η ομάδα του Νίκου Γκούρα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και είχε δοκάρι στο 8’ ύστερα από την κεφαλιά του Κωσταμένα.
Στο 19’ σουτ του Ηλία δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των Αεράτων, ενώ το 0-2 ήρθε για τα Σερβιανά και πάλι από τον Μπλέτσα.
Ο Κωσταμένας έκανε το σουτ, ο Γαβρίδης απέκρουσε ενστικτωδώς και ο Μπλέτσας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 28’ ο Γαβρίδης είπε όχι σε σουτ του Κωσταμένα, ενώ κατέβασε ρολά σε σουτ του Τσιαφίτσα στο 35’ προ του Βραχνού.
Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίχτη λιγότερο στο 39’, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Φουρλατάρας για χτύπημα εκτός φάσης στον Πάκο.
Η μοναδική στιγμή που χρειάστηκε να επέμβει ο Αρχοντάκης ήταν στο 43’ που απέκρουσε τη μπάλα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπαλοδήμου.
Στην επανάληψη, ο Θρίαμβος καθάρισε την υπόθεση νίκη, πετυχαίνοντας ακόμη δυο τέρματα ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά του.
Στο 56’ ο Πολυχρόνης με σουτ έκανε το 0-3, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κωσταμένας ζευγάρωσε τα προσωπικά του δοκάρια και της ομάδας του.
Στο 67’ ο Κωσταμένας δεν κατάφερε να σκοράρει, όταν έκανε το πλασέ, η μπάλα κατευθύνθηκε στην εστία και ο Μπατακόϊας την έδιωξε προτού περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 87’. Ο Διαμαντόπουλος απέφυγε από αριστερά τον Βασιλόπουλο, έκανε τη σέντρα και ο Κωσταμένας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτησία: Κατεριάδης (Ταγκαλίδης- Αρέστης) Πέλλας
Γρεβενά Αεράτα (Ν. Μπαλοδήμος): Γαβρίδης, Κουπτσίδης, Μπατακοϊας, Παλάσκας (46’ Βλάχος), Δαδαλής, Βασιλόπουλος, Τάκας, Μπαλοδήμος (80’ Σαλβαράς), Φουρλατάρας, Σάλλα, Γκιόνι (46’ Καραμπάλιος)
Θρίαμβος Σερβιανών (Ν. Γκού­ρας): Αρχοντάκης, Πάσχος, Δια­μαντόπουλος, Κωσταμένας, Βρα­χνός (69’ Σγουρούδης), Πάκος, Τσιαφίτσας (81’ Νάσσης), Πολυχρόνης, Μπλέτσας, Ηλίας (62’ Κτενάς), Τσουμάνης.

Η Δήλωση
του Νίκου Γκούρα
«Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός ο τρόπος ήταν μόνο νίκη για να μείνουμε πιο κοντά στις ομάδες που προπορεύονται για να παλέψουμε για τη παραμονή μας στην κατηγορία.
Τα παιδιά έδειξαν από την αρχή του αγώνα ότι θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, από τα πρώτα λεπτά δημιουργήσαμε τις πρώτες ευκαιρίες, πετύχαμε το γκολ, είχαμε και ένα δοκάρι και γενικά πατούσαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Νομίζω ότι μετά και την αποβολή είχαμε καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ευτυχήσαμε να κάνουμε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και είχαμε πολλές ευκαιρίες να αυξήσουμε το δείκτη του σκορ».
Αυτή η εβδομάδα θα είναι άδειας για τα παιδιά, από την επόμενη στις προπονήσεις. Βέβαια θα δοθεί ατομικό στον κάθε ποδοσφαιριστή να δουλέψει, να μη μείνουμε πίσω και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να μείνουμε στην κατηγορία.
Πιστεύω ότι με τη νέα χρονιά να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών για να έρθει η παραμονή που όλοι θέλουμε.
Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους, να έχουν υγεία, τύχη, να περάσουν με αγαπημένα πρόσωπα κοντά τους και να είναι όλοι καλά».

Τα αποτελέσματα της εξ' αναβολής 8ης αγωνιστικής

Μακεδονικός Σιάτιστας – Σούλι Παραμυθιάς 1-2
Γρεβενά Αεράτα – Θρίαμβος Σερβιανών 0-4
Λευκίμμη – Τηλυκράτης 3-1

επόμενη 06/01/2019

Τηλυκράτης Λευκάδας-Κρόνος Αργυράδων
ΑΕ Λευκίμμης-Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
Θεσπρωτός-Θρίαμβος Σερβιανών
ΑΟ Φλωριάδας-Σούλι Παραμυθιάς
Αχέρων Καναλακίου-Ναυπακτιακός
Μακεδονικός Σιάτιστας-Γρεβενά Αεράτα
Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

βαθμολογία

1. Μακεδονικός Φούφα 24 21-12
2. Λευκίμμη 21 22-8
3. Κρόνος Αργυράδων 20 12-5
4. Αχέρων Καναλακίου 20 19-7
5. Ναυπακτιακός Αστέρας 20 17-9
6. Θεσπρωτός 19 187
7. Σούλι Παραμυθιάς 19 16-12
8. Τηλυκράτης Λευκάδας 18 13-11
9. Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας 13 12-14
10. Σερβιανά 13 11-8
11. Μακεδονικός Σιάτιστας 5 10-20
12. Γρεβενά Αεράτα 2 3-35
13. Φλωριάδα -1 0-26