Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

on .

AGROTIKOS KRAPSH 16 12 18

Αγροτικός - Κράψη 6-1

• Σόου Ορφανού είχαμε στην αναμέτρηση του Αγροτικού με την Κράψη με τον παίκτη των γηπεδούχων να πετυχαίνει τα πέντε από τα έξι γκολ της ομάδας του στη νίκη με 6-1, μια νίκη που κρατάει την ομάδα του Αγροτικού στην πρώτη θέση.
Η Κράψη παρότι προηγήθηκε στο σκορ δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις ορέξεις των γηπεδούχων γνωρίζοντας βαριά ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ με τον Σταμούλη να εκτελεί φάουλ και τον Ζαμπέτα με προβολή να κάνει το 0-1.
Άμεση ήταν η απάντηση του Αγροτικού και στο 20’ ο Ορφανός με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 21’ ο Ηλίας έκανε τη σέντρα και ο Ορφανός με σουτ έδωσε το προβάδισμα 2-1 στον Αγροτικό.
Ο Ορφανός στο 48’ με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 3-1, ενώ στο 54’ ο ίδιος παίκτης είδε τον Σταυρόπουλο εκτός θέσης και τον «κρέμασε» ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
Το 5-1 έγινε στο 58’ με τον Ηλία, ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 64’ με πλασέ ο Ορφανός.
Αγροτικός: Γρηγοριάδης, Ηλίας (70’ Χίτζος), Τσόκρης, Πανίδης, Τάσσος, Φαρμάκης, Ηλιόπουλος (60’ Ταίρης), Καράβας, Κυρίτσης, Ορφανός, Παπαρούνας (55’ Γκόνης).
Κράψη: Σταυρόπουλος, Κουκλίδης. Καρατζιάς, Λυπίτκας (68’ Χαλαύτρης), Σταμούλης (67’ Θεοδώρου), Κατσάνος, Αλεξίου, Κατσούδας, Σήτος, Παράσχης, Ζαμπέτας (67’ Βύζας).
* * *

ZOODOXOS PERAMA 16 12 18

Ζωοδόχος - Πέραμα 1-3
Με πρωταγωνιστή για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τον Χριστόφορο Φώτη ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, το Πέραμα πέρασε νικηφόρα 1-3 μέσα από τη Ζωοδόχο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τη Ζωοδόχο στο 8’ με τον Αναστασιάδη να κάνει τη σέντρα και ο Τσακανίκας Β. στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε να χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Οικονόμου.
Οι φιλοξενούμενοι στο 11’ απείλησαν με τον Τσακανίκα Β. να κάνει τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Τάτση που έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 14’ ο Γιόγιακας βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και πλάγια έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Προοδευτικής.
Νέο δοκάρι για την Ζωοδόχο στο 23’ με δυνατό σουτ του Ντόντη έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Και ενώ η Ζωοδόχος σημάδευε τα δοκάρια, το Πέραμα στο 24’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τάτση να κάνει τη σέντρα και τον Φώτη με κεφαλιά να κάνει το 0-1.
Άμεση ήταν η απάντηση της Ζωοδόχου και στο 28’ ο Τσίος έκανε τη σέντρα και ο Σιώτας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Ευκαιρία στο 29’ για το Πέραμα με τους Λισγάρα και Φώτη να μην μπορούν να νικήσουν τον Καρατζένη.
Εκτέλεση φάουλ στο 40’ του Βλάχου η μπάλα λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Πέραμα έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε δύο ακόμη γκολ.
Σουτ του Φώτη στο 55’ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 60’ για τον Πέραμα με τον Τζάλλα να κάνει τη σέντρα, ο Μανούρης μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το πλασέ και ο Καρατζένης απέκρουσε τη μπάλα.
Ο Μιλάι στο 62’ για λογαριασμό της Ζωοδόχου έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Το 1-2 έγινε στο 66’ όταν ο Τσακανίκας Ι. εκτέλεσε φάουλ και ο Ντόντης στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου Καρατζένη.
Σε αυτό το σημείο ο διαιτητής Μάντζιος απέβαλε μετά από υπόδειξη του βοηθού του Λιόντου τον βοηθό προπονητή της Ζωοδόχου Κώστα Πάκου για διαμαρτυρία.
Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Τζάλλα να εκτελεί φάουλ ο Καρατζένης έχασε τη μπάλα και ο Φώτης από κοντά με πλασέ έκανε το 1-3.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μανούρης έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κόλλησε στα νερά πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Διαιτησία: Μάντζιος (Λιόντος-Γεωργίου Χ.). Ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Ντούμα της Ζωοδόχου ο οποίος έκανε αντιαθλητικό τάκλιν στον Φώτη του Περάματος και αρκέστηκε να του δείξει την κίτρινη κάρτα.
Ζωοδόχος: Καρατζένης, Τσίντας, Τσίος, Βλάχος (80’ Δημητρίου), Ντούμας, Παππάς, Ντόντης (90’ Ζώης), Γιόγιακας (64’ Ραγιάς), Σιώτας, Μιλάι (75’ Ρούσης), Αναστασιάδης.
Πέραμα: Οικονόμου, Κουκοδήμος (85’ Στόλης), Τσακανίκας Β., Συμεωνίδης, Λισγάρας, Διαμάντης, Τάσσης (55’ Μανούρης), Τσακανίκας Ι., Τάτσης, Φώτης (81’ Σταματόπουλος), Τζάλλας (92’ Μπαρούτας).
* * *

KOYTSELIO XOYLIARADES 16 12 18

Κουτσελιό - Χουλιαράδες 1-4
Με τον πιο ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσαν οι Χουλιαράδες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2018, καθώς επικράτησαν με 1-4 του Κουτσελιού για την 14 η αγωνιστική της Hallof Brands Α’ Ερασιτεχνικής.
Τα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά της αναμέτρησης ανήκαν κατά κύριο λόγο στους φιλοξενούμενους που είχαν την υπεροχή και ευτύχησαν από την άσπρη βούλα να πάρουν το προβάδισμα.
Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κυριάκου Κακαράντζα από τον Γκεσούλη.
Ο Κακαράντζας ανέλαβε να το εκτελέσει, νικώντας τον Γιαμβριά στην αριστερή του γωνία για το 0-1, πετυχαίνοντας γκολ κόντρα στη παλιά του ομάδα.
Στο 21’ ο Τσουμάνης πήρε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ με τον Γιαμβριά να μπλοκάρει τη μπάλα.
Από το σημείο αυτό και έπειτα, έπεσε ο ρυθμός, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και να μην απειλούνται, αλλά να μη μπορούν να διασπάσουν με τη σειρά τους την άμυνα των Χουλιαράδων.
Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 36’, με τον Δάσκαλο Ιωάννη να εκτελεί, τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά τον Αγγέλη να στέλνει εξ επαφής τη μπάλα άουτ.
Η ισοφάριση για το Κουτσελιό ήρθε στο 42’. Ο Δάσκαλος Ι έκανε τη σέντρα, ο Αλεξίου πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αγγέλης την έστειλε στα δίχτυα του Βελτσίστα για το 1-1,το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης οι δυο ομάδες δεν είχαν να παρουσιάσουν κάτι το αξιόλογο, με το Κουτσελιό να έχει ένα σουτ με τον Ανδρέου στο 57’ και τους Χουλιαράδες να έχουν ένα σουτ του Λώλη στο 51’ και μια κεφαλιά Γρίβα ύστερα από εκτέλεση φάουλ που δεν ανησύχησαν τον Γιαμβριά.
Στο 63’ ο Κακαράντζας έκανε το δυνατό σουτ με τον Γιαμβριά να αποκρούει ενστικτωδώς και τον Λώλη να παίρνει το «ριμπάουντ» και με πλασέ να νικάει τον Θρακιώτη τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 1-2.
Ο Κακαράντζας Κ. ανατράπηκε από τον Σιώζιο στο 65’ με τον διαιτητή Μπούμπα να υποδεικνύει για τρίτη φορά στο παιχνίδι το σημείο του πέναλτι.
Ο Κακαράντζας αυτή τη φορά ήταν άστοχος από τα έντεκα βήματα με τον Γιαμβριά να πέφτει και να αποκρούει σε κόρνερ.
Ενώ οι γηπεδούχοι έψαχναν να βρουν τρόπο να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τη μπάλα αρκετά μέτρα πίσω από τη μεσαία γραμμή με τον Γρίβα να τροφοδοτεί τον Λώλη που πέρασε και τον τερματοφύλακα, κάνοντας με πλασέ στο 71’ το 1-3, βάζοντας γερά θεμέλια της νίκης των Χουλιαράδων.
Στο 78’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Δάσκαλο Άρη να κάνει το σουτ και τον Βελτσίστα με υπερένταση να παραχωρεί κόρνερ.
Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 87’ με τον Κακαράντζα να μπαίνει από πλάγια στη περιοχή, να σπάει τη μπάλα στον Γρίβα και αυτός από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτησία: Μπούμπας (Τσάντας- Γκέλης)
Κουτσελιό (Χ. Ντόβας): Γιαμβριάς, Δάσκαλος Α., Σιώζιος (77’ Θανάσης), Πρέντζας, Μάγκος, Γκεσούλης (66’ Δημητρίου), Αγγέλης (46’ Ντούτσης), Κακαράντζας Μ. (87’ Χατζηστεργίου), Αλεξίου, Δάσκαλος Ι., Ανδρέου.
Χουλιαράδες (Σπ. Τασιούλας): Βελτσίστας, Τσακμάκης, Κρανάς, Τσουμάνης, Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας Κ., Πρέμος (74’ Οικονόμου), Λάμπρου (88’ Ηλίας), Γρίβας, Λώλης (87’ Σκλιβανίτης).
NIKOΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ
* * *
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ελεούσα-Μουσιωτίτσα α.α. 3-0
Κουτσελιό-Χουλιαράδες 1-4
Μέτσοβο-Ανατολή (αναβλ.)
Ζωοδόχος-Πέραμα 1-3
Πράμαντα-Πίνδος Κόνιτσας 1-2
Αγροτ. Αστέρας-ΠΑΣ Κράψης 6-1
Αετός Νήσου-Κατσικά 1-2
Μικρασιάτες-Καστρίτσα 2-1
* * *
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αγροτ. Αστέρας 32 44-16
2. Ελεούσα 29 29-15
3. Κατσικά 28 24-11
4. Ανατολή* 28 31-8
5. Μικρασιάτες 28 19-15
6. Πέραμα 25 19-18
7. Χουλιαράδες 24 23-15
8. ΠΑΣ Κράψης 24 25-18
9. Μέτσοβο* 21 22-21
10. Καστρίτσα 20 25-22
11. Πίνδος Κόνιτσας 18 14-16
12. Ζωοδόχος 12 15-28
13. Κουτσελιό 10 9-25
14. Αετός Νήσου 5 10-23
15. Πράμαντα 5 14-32
16. Μουσιωτίτσα -9 5-45
* Έχουν ένα ματς λιγότερο
* * *
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(12, 13/1/2019)
Μουσιωτίτσα-Πράμαντα
Ανατολή-Κουτσελιό
Πίνδος Κόνιτσας-Μικρασιάτες
Κατσικά-Μέτσοβο
ΠΑΣ Κράψης-Αετός Νήσου
Πέραμα-Ελεούσα
Χουλιαράδες-Καστρίτσα
Ζωοδόχος-Αγροτ. Αστέρας