Ο Άλεξ Κακούμπα άνοιξε την «πόρτα» των αποχωρήσεων

on .

KAKOUMPA

Μπορεί φέτος το καλοκαίρι ο ΠΑΣ να κινήθηκε γρήγορα στα μεταγραφικά ζητήματα και να έκανε νωρίς αρκετές μαζεμένες μεταγραφές, ωστόσο ο σχεδιασμός απέτυχε καθώς πολλές από τις προσθήκες δεν βοήθησαν ουσιαστικά την ομάδα και αποδείχτηκαν αποτυχημένες.
Είναι δεδομένο ότι τον Ιανουάριο θα υπάρξουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας και ήδη η αρχή έγινε χτες με την πρώτη αποχώρηση και τη διοίκηση να ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον Άλεξ Κακούμπα.
Ο Ουγκαντέζος αριστερός μπακ ήρθε το καλοκαίρι από την Φεϊρένσε στον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του παρότι πήρε ευκαιρίες από τον Γιάννη Πετράκη, συμμετέχοντας σε 5 αγώνες πρωταθλήματος.
Στη σχετική ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Κακούμπα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει ότι η λύση της συνεργασίας είναι κοινή συναινέσει και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του παίκτη.
Μετά τον Κακούμπα πάντως σειρά θα πάρουν κι άλλοι παίκτες που δεν έχουν βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε δεινή βαθμολογική θέση.
Το ζητούμενο είναι εκτός από τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ να γίνουν τον Ιανουάριο και ουσιαστικές προσθήκες με παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα. Το "μπαλάκι" λοιπόν πάει στην πλευρά της διοίκησης και τον Γιώργο Χριστοβασίλη, που καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσει την ομάδα που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Πανιώνιο
Στη διάθεση των φιλάθλων είναι από σήμερα τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο στο "Ζωσιμάδες", ενός ακόμα κρίσιμου παιχνιδιού που καλείται να δώσει η ομάδα της Ηπείρου.
Όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι και σε αυτό η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε φτηνές τιμές για να προσελκύσει κόσμο στο γήπεδο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα και τις θύρες 3-4 και 6, ενώ στις θύρες 9 και 10 και την παλιά σκεπαστή η τιμή είναι στα 5 ευρώ.
Από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή το τμήμα εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, ενώ το Σάββατο ανήμερα του αγώνα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» από τις 11:00 το πρωί και μέχρι την έναρξη του αγώνα.
Βαρύ χρηματικό πρόστιμο
Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί μέχρι σήμερα στον ΠΑΣ και για αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι την επόμενη φορά ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας.
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει τα εξής:
ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 1/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 6777/18/ 2463116 από 3/12/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει τη χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ